God mandag dere!

Denne uka blir bra! Våkna opp med alle tre bøllefrøa rundt meg, og kroppen kjennes god ut. Det var også ekstra kjekt å motta pakke fra Me&i, for oppi lå noen deilige matchende fargeklatter til Mille og meg fra Memory Lane kolleksjonen. 

Klesskapet mitt består av mange svarte plagg med unntak av favorittklærne mine fra Me&i, og som de fleste sikkert har fått med seg, elsker jeg å kle Mille og meg opp likt. Hun var ikke vanskelig å be opp til en liten fotoshoot. For med kamera på stativ og selvutløseren på, løper vi til og fra og har det ganske så morsomt. Kiler hverandre, klemmer og koser, så det blir alltid et dryss av bilder som kan brukes.Nå blir det trening, og deretter kvalitetstid med gjengen min ♥

Ønsker dere alle en fin start på uken!

Klem Nina

 

#meandi

  • Skrevet: 03.11.2014  •  Kl: 13:49  •  Kategori: Me&i  •  Kommentarer: 1

karenmarenmette

Skrevet: 03.11.2014  •  Kl.14:28
Koselig :) Fin mandag til deg, Nina !!


Profilbilde
Ja, her er jeg!

Snart voksen jente som plundrer med det meste her i Stavanger. En skulle tro man hadde "landa" med mann, tre barn og huset fullt av gale dyr, men livet er så alt for kort til å bare flyte med. Drømmer skal fortsatt realiseres, og kamper kjempes.

Jeg har en fargerik krets av mennesker rundt meg som inspirerer og tar meg med på sprell titt og ofte. Samtidig har jeg mye på hjertet som jeg så gjerne vil dele med dere, så heng på!

+ Venneforespørsel
+ Kontakt

Siste innlegg

KategorierDesign og koding av Silje Lien
hits