hits
Headerbilde

Knalltilbud! Få bukt på uønska hårvekst, pigmentflekker og sprengte blodkar!

God morgen, kjære trofaste lesere!

Jeg tar meg en velfortjent pause i "vaske-torsdagen", og vil gjerne få minne dere lokale lesere om at Avea Klinikken på Forus fortsatt har noen fantastiske tilbud igjen i forbindelse med 10 års jubileumet sitt. Jeg har gjennomgått disse behandlingene i det siste og jeg kan anbefale dem på det sterkeste. Jeg tenker først og fremt på fjerning av uønska hårvekst, pigmentflekker og sprengte blodkar.

Jeg har først og fremst fjernet håret langs bikinilinjen og under armene. Guriland for en luksus! Det å slippe å tenke på "ugraset" der nede er helt himmelsk! Jeg har til nå tatt tre omganger over ganske lang tid og har kun noen fjoner igjen som skal taes på mandag. Alt av betente hårrøtter er vekke, og huden er glatt og fin. Det var den IKKE før, det kan dere lese om her

De sprengte blodkarene mine rundt nesepartiet og på kinnene er også historie. Jeg hadde nesten glemt hvor ille jeg egentlig så ut, men når jeg fant frem de gamle bildene så gikk det et støkk i gjennom meg. Når jeg tenker etter, så var det jo først og fremst derfor jeg oppsøkte Avea. Jeg så jo ut som en gammal dame og skjemtes så til de grader. Vondt å tenke tilbake på, men jeg er glad jeg ikke nølte et sekund og tok gladelig i mot all hjelpen.
Nei nå må jeg kommet meg tilbake til vaskebøtta og så er det trening igjen. 

Ønsker dere alle en fortsatt finfin dag fra solfylte vakre Stavanger.

Klem Nina

 

#avea #

 Design laget av Silje Lien Design