God kveld!

Åhhh salikatt, nå var det godt å slenge beina på bordet og la sofaen fange en. For denne dagen har vært laaaaaang, men dog helt herlig, akkurat som jeg forutså. Mille fikk til veldig mye på ridebanen i dag, den beste opplevelsen der til nå, og kvelden avsluttet vi altså med å gå i demonstrasjonstog.

Vi var ute av dørene rett før ett i dag og ramla altså inn dørene for en liten stund siden. For å si det sånn, vi føler oss meget godt fornøyd med innsatsen ute i det fri. Det har gått i hundre, så vi hadde stående crispy-chicken stopp på torget før vi joina fakkeltoget mot pels. Akkurat den fantastiske opplevelsen må jeg få lov til å komme tilbake til dere med i morgen, for akkurat nå er det like før jeg stuper.

Alle tre jentene (ja, Pippi også) er nydusja og har hoppa oppi one-piecen. Nå skal det fråtses i snop og det skal snurres film.Fortsatt god lørdagskveld dere!

Klem Nina

  • Skrevet: 08.11.2014  •  Kl: 21:05  •  Kategori: Hest er best  •  Kommentarer: 2

karenmarenmette

Skrevet: 09.11.2014  •  Kl.12:16
Koselig :)

Helly

Skrevet: 09.11.2014  •  Kl.13:47
Å, hest er gøy! Og så flott at dere gikk i fakkeltoget ^^

Ellers veldig koselige bilder (:


Profilbilde
Ja, her er jeg!

Snart voksen jente som plundrer med det meste her i Stavanger. En skulle tro man hadde "landa" med mann, tre barn og huset fullt av gale dyr, men livet er så alt for kort til å bare flyte med. Drømmer skal fortsatt realiseres, og kamper kjempes.

Jeg har en fargerik krets av mennesker rundt meg som inspirerer og tar meg med på sprell titt og ofte. Samtidig har jeg mye på hjertet som jeg så gjerne vil dele med dere, så heng på!

+ Venneforespørsel
+ Kontakt

Siste innlegg

KategorierDesign og koding av Silje Lien
hits