God helg kjære dere!

Ja, da kom vi faktisk i mål med denne uken også. Den har vært lang og tøff, men nå vet vi så mye mer og tar en dag av gangen. Akkurat i dette øyeblikk gjennomgår bessen sin aller første cellegiftkur. Mamma er ved godt mot, men jeg vet hun har nervene i høyspenn og er redd. For nå får vi snart vite hvordan den allerede slitne kroppen til Steinar kommer til å reagere, og som dere alle vet er det mye som kan spille inn. Vi krysser i alle fall fingrene og håper på det aller beste.

Jeg har altså fått min kjære mann hjem, og allerede den første dagen har han vært "supermann". Get-boksen virker igjen, varmekablene på badet er i gang og hustelefonen er oppe og går. Jeg veit ikke hvordan han får det til, må være mirakelhendene hans. Godt er det i alle fall og ha han her. 

I dag kjørte jeg han til kontoret, dro med meg ledsagerbeviset til Mille og reiste til Sola, Sandes og Stavanger by og hanket inn alt av av kommende barneforestillinger. Jeg får ikke sagt det ofte nok hvor kjekt det er for Mille å få lov å drømme seg bort på teateret eller i konserthuset. Når vi i tillegg har ledsagerbeviset som gjør at jeg slipper å betale, ja da sørger vi for å få med oss mest mulig.

I steden for å bare gi det til henne, tenkte jeg å legge det i julekalenderluken for den dagen vi skal dit. For da slipper vi at det bygger seg opp for mange sommerfugler i magen. Føler det er nok spenning i den lille kroppen allerede, nå som det nærmer seg bursdag og etterhvert jul ♥I dag har det forresten sneket seg inn et lite snev av jul i heimen. Jeg elsker nemlig svibler, hvite og lilla, så nå finnes de overalt her. Elsker dem.

Nyt helgen dere, klem Nina

  • Skrevet: 14.11.2014  •  Kl: 16:21  •  Kategori: Sotos  •  Kommentarer: 0


Profilbilde
Ja, her er jeg!

Snart voksen jente som plundrer med det meste her i Stavanger. En skulle tro man hadde "landa" med mann, tre barn og huset fullt av gale dyr, men livet er så alt for kort til å bare flyte med. Drømmer skal fortsatt realiseres, og kamper kjempes.

Jeg har en fargerik krets av mennesker rundt meg som inspirerer og tar meg med på sprell titt og ofte. Samtidig har jeg mye på hjertet som jeg så gjerne vil dele med dere, så heng på!

+ Venneforespørsel
+ Kontakt

Siste innlegg

KategorierDesign og koding av Silje Lien
hits