God kveld!

Bjørn Erik og jeg er som våre venner vet, medlemmer i LO. Derfor har vi fått tak i billetter til premieren på "The Hunger Games: Mockingplay Part 1" filmen. Den vises nå på onsdag kl. 18:00 på Stavanger Kino. LO i Stavanger har kjøpt hele salen, og jeg og Nina fikk 2 stk. billetter hver. Eneste forskjellen på denne visningen og en "normal" visning, er at LO kommer til å fortelle litt om medlemsfordelene før filmen begynner.

Vi hadde i utgangspunktet invitert med oss noen venner, som dessverre måtte melde avbud. Derfor har vi 2 stk. billetter til overs som kan bli dine. Det eneste du trenger å gjøre er å like innlegget og svare på følegende spørsmål: Hvor mange medlemmer er det i LO? 

Du må gjerne delta på vegne av et familiemedlem eller en venn. Dette er en kjekk gave å gi bort, en fin overraskelse. Lykke til!


Fortsatt god kveld!

Klem Nina

  • Skrevet: 17.11.2014  •  Kl: 18:25  •  Kategori: Småplukk  •  Kommentarer: 3

Line

Skrevet: 17.11.2014  •  Kl.18:33
de har over 900 000 medlemmer.

Krysse fingrene:)

andelly

Skrevet: 18.11.2014  •  Kl.14:55
Gøy konkurranse!

Det er 900 000 medlemmer i LO (:

Nina Sprell Levende

Skrevet: 19.11.2014  •  Kl.12:42
Line:
Gratulerer "Line" du ble vinneren!

Se etter meg eller mannen min Bjørn Erik 10 min før forestillingen begynner kl. 18. Vi er å finne i snopeavdelingen, tenker jeg :-)


Profilbilde
Ja, her er jeg!

Snart voksen jente som plundrer med det meste her i Stavanger. En skulle tro man hadde "landa" med mann, tre barn og huset fullt av gale dyr, men livet er så alt for kort til å bare flyte med. Drømmer skal fortsatt realiseres, og kamper kjempes.

Jeg har en fargerik krets av mennesker rundt meg som inspirerer og tar meg med på sprell titt og ofte. Samtidig har jeg mye på hjertet som jeg så gjerne vil dele med dere, så heng på!

+ Venneforespørsel
+ Kontakt

Siste innlegg

KategorierDesign og koding av Silje Lien
hits