God kveld dere!

Da var jeg hjemme etter en lang dag på farta. Nå nærmer det seg bursdag med stormskritt, og planene som skal iverksettes på forhånd er mange. Akkurat nå forsøker Bjørn Erik å skape god stemning i stua her, hvor 15 små piker skal ligger over på fredag. Over 20 meter med stoff blir nå stifta opp i taket. For her er det 1001 natt på gang, magisk eventyrverden. Jeg sitter faktisk rolig og tilbakelent i sofaen, for tante Tonje er her, og hun leker formann over Bjørn Erik som stifter som en gærning.Trodde aldri noensinne jeg fikk muligheten til å lage brusdagsselskap for minsten med "hest" som tema. Men nå blir det hest, hest og atter hest. Ble så glad når fjorårets kakelagedame tok kontakt og sa hun hadde fått en avbestilling, for da blir det spennende overraskelse der også. 

Nå er det snart TV kveld med bestis. Har ikke sett henne på en evighet, så vi har mye å ta igjen.

Ønsker dere en fortsatt finfin kveld!

Klem Nina

  • Skrevet: 18.11.2014  •  Kl: 20:52  •  Kategori: Festligheter  •  Kommentarer: 0


Profilbilde
Ja, her er jeg!

Snart voksen jente som plundrer med det meste her i Stavanger. En skulle tro man hadde "landa" med mann, tre barn og huset fullt av gale dyr, men livet er så alt for kort til å bare flyte med. Drømmer skal fortsatt realiseres, og kamper kjempes.

Jeg har en fargerik krets av mennesker rundt meg som inspirerer og tar meg med på sprell titt og ofte. Samtidig har jeg mye på hjertet som jeg så gjerne vil dele med dere, så heng på!

+ Venneforespørsel
+ Kontakt

Siste innlegg

KategorierDesign og koding av Silje Lien
hits