hits
Headerbilde

Belønn deg selv!

God morgen!

Dere kan tro det var ei lita jente som ble superglad når hun kom ned i morges. I tillegg til at taket i stua nå er dekt med 22 meter med bølgende stoff, henger det papir hjerter og sirkler i delikate farger overalt. Det begynner å bli så flott! Han far skal også hente fram utejuletrebelysningen, og få lagt den oppi bølgene, så her jobbes det kreativt.

Mellom slagene har det faktisk også vært tid til en liten belønning hos Avea Klinikken. Nå er det akkurat to måneder siden jeg begynte å trene på Pulz, og det kjennes på kroppen på både godt og vondt. Jeg må innrømme at det ikke alltid er like lett å motivere seg til å få på seg treningsklærne, men det går nå på et vis. Jeg forsøker å ha små delmål underveis. Være seg økning av vekter, utholdenhet eller vekttap (en god bonus). Nå har jeg kommet så godt i gang, har økt vektene og gått ned 3 kg, så nå var det på tide med en oppkvikker.

Derfor gikk turen til Avea Klinkkien og en liten Botox refreshening. Etter alt som har skjedd i det siste følte jeg for å løfte øyebrynene litt og glatte ut sinnarynken. Gjort på noen få minutter, klar for en ny dag på 1-2-3. Mens jeg lå der og ble behandlet, fikk jeg spurt litt om bildet av paret på veggen med store svetteringer under armene. Jeg har gudskjelov ikke det problemet selv, men synes alltid synd på de som synlig sliter med det der. Visste ikke at overdreven svette kunne kureres med Botox. Ved å blokkere nerveimpulsene til svettekjertlene, kan man altså enkelt redusere svettingen. Det er en effektiv behandling som gir langvarig effekt fra 4-12 måneder. Jøss, så bra! Så absolutt verdt et forsøk for de som sliter.


Nå er begge barna dratt avgårde på skolen og Bjørn Erik roper at en treningsøkt er like om hjørnet. Så blir det strekking og knaing hos manuellterapeuten og belønning med kinobesøk i kveld. Innimellom skal det bakes litt, pakkes inn flere pakker som kom i posten i går og så må jeg begynne på geléen som lagvis skal i 40 stk. plastglass i fire omganger. Dagen i dag kommer til å fly avgårde.

Ønsker dere en super onsdag!

Klem Nina

 

#avea #botoxDesign laget av Silje Lien Design