God morgen kjære dere.

Ja, da er vi tuppene våkne og klare for dagen. Tror klokka ble nærmere halv tre i natt før vi tok kvelden, men så har vi mye å snakke om også da. Nå skal vi ta det litt med ro og spise god frokost for deretter å dra ned på senteret og handle litt julegaver. Vi tenkte det kunne være kjekt å komme litt seint til bessen i dag, sånn at vi får til en naturlig avskjed når han selv skal ha middag. For det er ikke så lett for oss å forlate han når vi er der...

Dagen før jeg kom hit til Oslo, hadde Mille nok en fantastisk ettermiddag i stallen og bildene taler for seg selv. For det å komme til Vilja når hun møter oss sovende i båsen sin er bare helt magisk. Det blir å holde pusten og bare nyte øyeblikket, "the moment"... Denne gangen ville hun ikke reise seg i det hele tatt, så Mille satte seg ned, og da var jeg glad jeg hadde kameraet i lomma. De var altså så søte i sammen ♥

Var litt spent på kveldens ridetime, for det var på tide å gjøre litt Voltige, turn på hest. På grunn av Mille´s syndrom har hun ingen særlig god balanse, men det stoppet henne ikke. Hun kjørte på, og endte opp med å galoppere baklengs. Må innrømme at jeg var litt engstelig der og da, men hun hadde hele roen. Latteren satt løst, dette var moro.


Den nye grima passet perfekt.
Fine Vilja og Mille ♥ Jeg er så glad for at vi får ha denne hesten på fór neste år også, for dette vennskapet ser jeg er godt for Mille.

Ønsker dere alle en finfin torsdag!

Klem Nina

  • Skrevet: 27.11.2014  •  Kl: 11:59  •  Kategori: Hest er best  •  Kommentarer: 0


Profilbilde
Ja, her er jeg!

Snart voksen jente som plundrer med det meste her i Stavanger. En skulle tro man hadde "landa" med mann, tre barn og huset fullt av gale dyr, men livet er så alt for kort til å bare flyte med. Drømmer skal fortsatt realiseres, og kamper kjempes.

Jeg har en fargerik krets av mennesker rundt meg som inspirerer og tar meg med på sprell titt og ofte. Samtidig har jeg mye på hjertet som jeg så gjerne vil dele med dere, så heng på!

+ Venneforespørsel
+ Kontakt

Siste innlegg

KategorierDesign og koding av Silje Lien
hits