God kveld fininger.

Da har vi endelig kommet hjem etter en lang dag på farta. Jeg fikk vært med mamma på Storo-senteret og handla inn alle julegavene til de som skal til Bergen. Deretter var vi hele gjengen samla hos bessen på pleiehjemmet. Jeg er nemlig så heldig å ha to flotte stebrødre, Morten og Magnus. Morten bor her i Oslo, mens Magnus bor i Bergen, så i dag kan dere tro stemningen var god hos den gamle. Vi lo og tulla, og jeg så at mamma også fikk seg en pause i alt alvoret.

Vi valgte å komme litt seinere i dag, sånn at vi ble "kasta" ut når Steinar skulle til sein middag. Tror han kommer til å sove godt i natt, snille bessen vår. For når vi søsknene først setter i gang, ja da er vi ustoppelige. Vi snakker høl i hue på hverandre og på et tidspunkt sa Steinar: "For et kakkel!"

Vi sitter her nå og er alle enige om at dette har vært en god dag. Så glimte i øyet på bessen et par ganger. Han var med på spøken og lo på riktig plass ♥

Ønsker dere alle en fortsatt finfin kveld!

Klem Nina

  • Skrevet: 27.11.2014  •  Kl: 19:52  •  Kategori: Familien  •  Kommentarer: 4

Cecilie

Skrevet: 27.11.2014  •  Kl.22:47
Hei

Ville bare si at jeg synes du har sånn kjekk blogg. Er innom og leser hver dag og synes det er kjekt å følge familien din. Du tar opp alt fra helse og alvorlige ting til moro og fest og det er jo gjerne slik livet vårt er. Synes dere virker som noen fantastiske foreldre for ungene deres. Ha en fin kveld.

karenmarenmette

Skrevet: 28.11.2014  •  Kl.09:13
Koselig med familietid.. God fredagskveld, Nina..

Nina Sprell Levende

Skrevet: 28.11.2014  •  Kl.14:11
karenmarenmette: Takk kjære <3

Nina Sprell Levende

Skrevet: 28.11.2014  •  Kl.14:12
Cecilie: Tusen takk for fine ord. Det er slike tilbakemeldinger som gjør at man beholder fokuset og fortsetter. Ønsker deg en riktig god helg!


Profilbilde
Ja, her er jeg!

Snart voksen jente som plundrer med det meste her i Stavanger. En skulle tro man hadde "landa" med mann, tre barn og huset fullt av gale dyr, men livet er så alt for kort til å bare flyte med. Drømmer skal fortsatt realiseres, og kamper kjempes.

Jeg har en fargerik krets av mennesker rundt meg som inspirerer og tar meg med på sprell titt og ofte. Samtidig har jeg mye på hjertet som jeg så gjerne vil dele med dere, så heng på!

+ Venneforespørsel
+ Kontakt

Siste innlegg

KategorierDesign og koding av Silje Lien
hits