God lørdag dere.

Ja, da var jeg hjemme igjen etter å ha vært hos mamma i Oslo siden onsdag. Det var en koselig flytur hjemover, for Dennis reiste sammen med meg. Vi kom hjem til sovende hus og sultne dyr, for i går fikk han far endelig lufta seg litt med gutta. Han er ikke helt i storform nå, tror det ble litt mye sprell i natt, men han er snart nødt til å våkne for vi fikk plutselig en stor overraskelse av Dennis.

Vi skal på "Lattergalla 2014" i konserthuset, Jippiiii! Endelig skal jeg få se Lisa Tønne "live", og jeg er i lykkerus. Dennis var nemlig på fest med selveste Ørjan Burøe tidligere denne uka og ble derfor satt på gjestelisten hans i dag. Dennis var litt for sein med å få med seg kompisen sin på dette, og da var det helt greit for Mr. Burøe at vi kom i steden. Dennis skal uansett vise han Stavanger by seinere i kveld, så jeg regner med at de kommer til å ha de moro etterhvert de også.

Så da skal jeg snart hoppe i dusjen og få på glitter og stas. Må det når det er fest på gang i konserthuset synes jeg.
Ønsker dere alle en super lørdag! Kos dere!

Klem Nina

  • Skrevet: 29.11.2014  •  Kl: 15:10  •  Kategori: Festligheter  •  Kommentarer: 0


Profilbilde
Ja, her er jeg!

Snart voksen jente som plundrer med det meste her i Stavanger. En skulle tro man hadde "landa" med mann, tre barn og huset fullt av gale dyr, men livet er så alt for kort til å bare flyte med. Drømmer skal fortsatt realiseres, og kamper kjempes.

Jeg har en fargerik krets av mennesker rundt meg som inspirerer og tar meg med på sprell titt og ofte. Samtidig har jeg mye på hjertet som jeg så gjerne vil dele med dere, så heng på!

+ Venneforespørsel
+ Kontakt

Siste innlegg

KategorierDesign og koding av Silje Lien
hits