God morgen, kjære dere!

Jeg aner ikke hva som gikk av meg i går, men jeg kom meg altså ikke ut av dvalen. Kom meg ikke i dusjen, ut av pysjen eller ut av døra for den saks skyld. I dag derimot var kroppen allerede i gang før seks, for i dag er det mye som må på plass. I tillegg har vi samarbeidsmøte på skolen til Mille og der kan man altså ikke stille uforberedt. Det viktigste for oss er nemlig at hun har det tipptopp på skolen, og da må vi hele tiden være på hugget. 

På torsdag reiser vi også en gjeng til London og da er det mye som må være organisert her hjemme. Pelle skal holde fortet med en del av mine venninner som skal hjelpe til med Mille innimellom, så nå må jeg være fokusert og i tipptopp form. Derfor er det kjærkommet å kunne stikke innom Avea Klinikken for å freshe seg opp før reisen, særlig nå som de har det knalltilbudet på gang.

For hvem har vel ikke lyst på glødende vakker hud nå før julebordsesongen eller som meg før London-turen? I hele desember tilbyr de nemlig en frisk peel og 0,5 ml Restylane som en pakkeløsning for kun 1990,-! (ordinær pris 3380,-)

Denne behandlingen virker stimulerende på cellefornyelsen i huden, jevner ut fine linjer og rynker og gir deg glød. Sammen med Restylane behandlingen, som faktisk kan vare opp til et helt år, gir du deg selv en skikkelig "boost". For "Avea fresh" pakken gir huden din nytt liv både på innsiden og utsiden. En perfekt behandling for deg som ønsker å skinne litt ekstra i denne hektiske førjulstiden. Timebestillen skjer på tlf. 51800100 eller via mail post@avea.no

Anbefales på det sterkeste!


Det er godt med et avbrekk før stormen tar av. Velvære for kropp og sjel.

Ønsker dere alle en riktig god tirsdag.

Skrives seinere!

Klem Nina

 

#avea #restylane

  • Skrevet: 02.12.2014  •  Kl: 08:50  •  Kategori: Avea klinkken  •  Kommentarer: 1

sofie hansen

Skrevet: 02.12.2014  •  Kl.09:21
ååå så heldig! håper du har hatt en bra dag så lenge!

ta gjerne en titt innom min blogg!


Profilbilde
Ja, her er jeg!

Snart voksen jente som plundrer med det meste her i Stavanger. En skulle tro man hadde "landa" med mann, tre barn og huset fullt av gale dyr, men livet er så alt for kort til å bare flyte med. Drømmer skal fortsatt realiseres, og kamper kjempes.

Jeg har en fargerik krets av mennesker rundt meg som inspirerer og tar meg med på sprell titt og ofte. Samtidig har jeg mye på hjertet som jeg så gjerne vil dele med dere, så heng på!

+ Venneforespørsel
+ Kontakt

Siste innlegg

KategorierDesign og koding av Silje Lien
hits