God morgen, kjære dere!

Ja, i går stod vi altså alle klare presis klokken 09:00 for å ta toget inn til London og undergrunnsbanen videre til Camden Market. Vi bor altså et stykke unna selve London sentrum rett og slett fordi vi ikke orker maset og de enorme massene av stressende folk rundt oss til en hver tid. Her i koselige Kingston trives vi så mye bedre, og det  tar kun 40 minutter inn med toget. Jeg synes jo alt her er moro jeg. Bare det å sitte på toget og titte ut av vindet og se hvordan folk har det i hagene sine, er spennende. 

Det er vel femte gangen jeg har hatt den gleden av å besøke Camden nå. Det fargerike kaoset er så absolutt et "must" hvis man reiser til London. Jeg sørger alltid for å være skrubbsulten, for her er det ikke bare ting og tang å shoppe, maten er også verdt turen. Vi plasserte gutta i "barnehagen", altså midt i gryta på en koselig pub. Hun så litt rart på meg hun som stod i baren, når jeg ba henne ta godt vare på barna våre her i "kindergarden"....hun hadde visst ikke helt dagen tror jeg.

Vi damene fikk i alle fall stilna metta vår. Alle trillebaggene....ja du hørte riktig, vi er så blodharry, var stappa til randen av herlige greier som man selvfølgelig ikke kan få tak i hjemme. For det er viktig. Man bør leite lenge nok til man finner den tingen man bare mååååååå ha, koste hva det koste vil. Vel, stakkars Simone, Disney-elskeren vår, hun dånte over Bambi-skoene til 160 pund. Der måtte hun melde pass, og jeg er helt enig. 

Camden market er overlessa av ting vi allerede har sett fra før. T-skjorter, skinn artikler, smykker, sko, bilder, ja alt, men kikker du nøye etter, finner du alltid noen perler. Jeg gleder meg så til å vise dere alle lekkerbitene! 
Stakkars Simone! Disse Bambi-skoene skulle hun nok gjerne hatt med seg hjem...


Åhhhh, så happy! My Little Pony til både store og små.

Da har klokka blitt ni, og det er så absolutt på tide å komme seg ut av hotellrommet og få i seg noe frokost. 

Ønsker dere alle en fantastisk lørdag, klem Nina

  • Skrevet: 06.12.2014  •  Kl: 10:04  •  Kategori: Kingston  •  Kommentarer: 3

Keths!

Skrevet: 06.12.2014  •  Kl.10:17
hihi så mye morsomme bilder :D Titter innom for å ønske deg en fin lørdag! :)

Jorun Rødland

Skrevet: 06.12.2014  •  Kl.12:17
Ser helt fantastisk ut! Camden har jeg aldri beøskt, men ser jo at det er et fargerikt marked. Får notere meg det i min London-bok! :) Kos dere en hel haug og hils BE, Simone og mannen også! :D

karenmarenmette

Skrevet: 06.12.2014  •  Kl.12:33
Kor koselig !! For ein herleg gjeng! Kos dykk so masse ! Perfekt med shopping i London før jul!


Profilbilde
Ja, her er jeg!

Snart voksen jente som plundrer med det meste her i Stavanger. En skulle tro man hadde "landa" med mann, tre barn og huset fullt av gale dyr, men livet er så alt for kort til å bare flyte med. Drømmer skal fortsatt realiseres, og kamper kjempes.

Jeg har en fargerik krets av mennesker rundt meg som inspirerer og tar meg med på sprell titt og ofte. Samtidig har jeg mye på hjertet som jeg så gjerne vil dele med dere, så heng på!

+ Venneforespørsel
+ Kontakt

Siste innlegg

KategorierDesign og koding av Silje Lien
hits