God søndag dere!

Vi ligger altså fortsatt i senga, og koser oss med frokost som Bjørn Erik har vært så snill og handla inn. Vi bor på et skikkelig "crappy" hotell, men det er nesten ikke hoteller i denne byen. Dette ligger i begynnelsen av gågate og derfor helt perfekt for oss. Jeg har forstått det sånn at det er noe av dere som tror vi bor i bydelen Kingston i selve London, men det stemmer altså ikke. Vi bor i byen Kingston Upon Thames. Brede forklarte det så fint, nemlig at det var som å være i Egersund i forhold til Stavanger. Så det er altså et godt stykke unna. Byen er så koselig, ganske stor og har omtrent alt å by på som selve London. Et stort pluss er selvfølgelig at det er mye mindre mennesker her, mye mindre kaos, and we love it!

I går var vi en litt sliten gjeng som møttes for å finne et sted å spise middag. Ikke særlig lett når det føles som om alle engleskmenn også var ute i samme ærend. Men jeg tror det var en mening i å få avslag på de tre første stedene vi forsøkte, for til slutt havnet vi ved den vakre elva. Her klarte vi å kapre oss et bord og guriland for et fantastisk matopplevelse. Thai på sitt beste i superkule omgivelser. Veldig hipp, så vi forlangte at fine Monica var nødt til å ta av seg kalkunlua si. Herregud den dama er moro!

Nå er det på med julegenseren og rett på julemarked. Deilig å vite at det fortsatt er leeeeeenge til vi skal hjem.

Ønsker dere alle en koselig søndag, klem Nina

  • Skrevet: 07.12.2014  •  Kl: 12:23  •  Kategori: Kingston  •  Kommentarer: 0


Profilbilde
Ja, her er jeg!

Snart voksen jente som plundrer med det meste her i Stavanger. En skulle tro man hadde "landa" med mann, tre barn og huset fullt av gale dyr, men livet er så alt for kort til å bare flyte med. Drømmer skal fortsatt realiseres, og kamper kjempes.

Jeg har en fargerik krets av mennesker rundt meg som inspirerer og tar meg med på sprell titt og ofte. Samtidig har jeg mye på hjertet som jeg så gjerne vil dele med dere, så heng på!

+ Venneforespørsel
+ Kontakt

Siste innlegg

KategorierDesign og koding av Silje Lien
hits