God mandags morning, kjære dere!

Ja, da var vi kommet til verdens ende for denne gang. I dag skal vi hjem fra vakre Kingston. Vel, ikke med en gang, men nå er det i alle fall på tide å begynne å pakke koffertene og starte å tenke på hjemreisen. Vi booket med oss to ekstra kofferter på returen, og har derfor mye plass og kan ta med oss masse stasj hjem. Derfor skal jeg nå hive på meg litt klær å komme meg ut på siste krampeshopping.

I går bestemte Bjørn Erik og jeg oss for å ta livet litt med ro. Dressa oss opp i nyinnkjøpte julegensere og rusla stille og rolig rundt omkring i nabolaget og bare nøt hverandre. De andre i reisefølget vårt hadde andre ting på agendaen, og det er herlig å vite at vi alle kan dra på tur i sammen og allikevel gjøre litt på egenhånd. For når kvelden kom, ja da besøkte vi selveste Jamie Oliver restauranten. Må selvfølgelig få komme tilbake til dere med det på et seinere tidspunkt, for nå må jeg få shoppet meg ferdig.

Hva synes dere om de nye genserne våre? Min blinker faktisk, og selvfølgelig er flere med i kofferten som julepresanger....Åhhh som jeg kommer til å savne denne fine byen, men jeg vet vi kommer til å sees igjen ♥

Skrives nok seinere, for vi kommer til å ha god tid på flyplassen i dag.

Ønsker dere en superduper dag, klem Nina

  • Skrevet: 08.12.2014  •  Kl: 09:45  •  Kategori: Kingston  •  Kommentarer: 1

Tiin

Skrevet: 09.12.2014  •  Kl.18:08
Ååå det var bambi genser jeg og siklet etter på primark! Den er så nusselig😚


Profilbilde
Ja, her er jeg!

Snart voksen jente som plundrer med det meste her i Stavanger. En skulle tro man hadde "landa" med mann, tre barn og huset fullt av gale dyr, men livet er så alt for kort til å bare flyte med. Drømmer skal fortsatt realiseres, og kamper kjempes.

Jeg har en fargerik krets av mennesker rundt meg som inspirerer og tar meg med på sprell titt og ofte. Samtidig har jeg mye på hjertet som jeg så gjerne vil dele med dere, så heng på!

+ Venneforespørsel
+ Kontakt

Siste innlegg

KategorierDesign og koding av Silje Lien
hits