God morgen, kjære dere!

Hjelp, kun seks dager igjen til jul! Er dere snart i mål med alt som skal gjøres? Selv begynner jeg å se lyset i tunnelen. Fire pakkelass er sendt avgårde med posten, nesten alle julekortene er skrevet og i dag skinner huset fra topp til tå. Har noen få gaver igjen til ungene, men de tar jeg på mandag når også mat og blomster skal handles inn. Lille juleaften og selveste juleaften er hellig her i huset. Da har ingen lov å haste rundt i butikker, da skal alt være i hus og roen senke seg.

Hadde besøk av en venninne her i går og vi sliter med det samme, nemlig det å kjøpe gave til vår bedre halvdel. Vet noen synes det er tøys å bruke penger på voksne i jula, men jeg elsker å gi! Med god planlegging og ved å holde øyne og ører oppe, synes jeg julen er en fin anledning å gi hverandre en liten oppmerksom. Må innrømme at jeg synes det er en smule vanskelig å finne på noe til Bjørn Erik, for i vår alder så har vi omtrent alt mellom himmel og jord, pluss litt til. Men jeg vet han har sikla på noe lenge, så kanskje, kanskje...

Til oss damene er det mye enklere. Min venninne og jeg er i alle fall soleklare på hva som står øverst på ønskelista. Nemlig gavekort fra Avea Klinikken på Forus. Velpleie og belønning. Det å få lov å ta vare på seg selv. Være seg behandlinger, små justeringer som får oss til å føle oss bedre, eller anskaffelser av velegnede produkter som gjør det moro å stelle seg både morgen og kveld. 

Noen går kanskje å drømmer og hvitere tenner eller en hårfri bikinilinje til sommeren? Eller kanskje noen plages av problemhud som meg og trenger konsultasjon og hjelp? Selv var jeg innom og fikk fikset øreflippene mine på mandag. Har ikke kunnet gå med øredobber på flere år, rett og slett fordi flippene mine henger alt for mye. Trodde egentlig ikke det var noe man kunne gjøre med det, men på tre minutter så jeg tydelig forskjell. Fikk sprøytet inn Restylane, og flippene fikk et fyldigere utseende med en gang. Noe av rynkene ble også borte, og det tar jeg gjerne i mot med takk.


Ønsker dere en gla´dag, klem Nina

 

 

#avea #skjønnhet #egenpleie #restylane

  • Skrevet: 18.12.2014  •  Kl: 11:52  •  Kategori: Avea klinkken  •  Kommentarer: 0


Profilbilde
Ja, her er jeg!

Snart voksen jente som plundrer med det meste her i Stavanger. En skulle tro man hadde "landa" med mann, tre barn og huset fullt av gale dyr, men livet er så alt for kort til å bare flyte med. Drømmer skal fortsatt realiseres, og kamper kjempes.

Jeg har en fargerik krets av mennesker rundt meg som inspirerer og tar meg med på sprell titt og ofte. Samtidig har jeg mye på hjertet som jeg så gjerne vil dele med dere, så heng på!

+ Venneforespørsel
+ Kontakt

Siste innlegg

KategorierDesign og koding av Silje Lien
hits