God kveld kjære dere!

Ja, nå er vi kommet godt i gang med uka, og jeg begynner å få sånn nogenlunde oversikt over de kommende aktivitene for de tre første månedene. Hjelpedumeg som jeg skal få kjørt meg, men så er det mye kjekt på tapeten også da. I slutten av januar går turen til Oslo og stor "Kick off" samling for Me&i sin fargesprakende vårkolleksjon. Da blir det fest! Jeg kan nesten ikke vente, for som dere vet er dette klærne jeg virkelig kan gå god for og som jeg elsker av hele mitt ♥

Men Me&i trenger flere selgere! Særlig i Akershus, Rogaland og Agder fylkene. Elsker du klær av god kvalitet, er opptatt av miljø og arbeidsforholdene bak plaggene, og ønsker du en ekstra inntekt, så ikke nøl med å søke her. Husk å skriv "Nina Sprell Levende"  i "Annet" feltet.
Lykke til! Klem Nina

 

 

#meandi #klær #mote #barneklær 

  • Skrevet: 07.01.2015  •  Kl: 17:02  •  Kategori: Me&i  •  Kommentarer: 0


Profilbilde
Ja, her er jeg!

Snart voksen jente som plundrer med det meste her i Stavanger. En skulle tro man hadde "landa" med mann, tre barn og huset fullt av gale dyr, men livet er så alt for kort til å bare flyte med. Drømmer skal fortsatt realiseres, og kamper kjempes.

Jeg har en fargerik krets av mennesker rundt meg som inspirerer og tar meg med på sprell titt og ofte. Samtidig har jeg mye på hjertet som jeg så gjerne vil dele med dere, så heng på!

+ Venneforespørsel
+ Kontakt

Siste innlegg

KategorierDesign og koding av Silje Lien
hits