God ettermiddag kjære dere!

Åhhh da var dagen endelig her! "Vår" kjære Kristin, ja det må være lov å kalle henne litt "vår", skal igjen på TV. Denne gangen er det i TV2 Bliss sin tredje sesong av Bloggerne. Hipp hurra som vi gleder oss! For der Kristin er, er jo gjerne vår eldste sønn Dennis også. Så da må vi få heie litt ekstra synes jeg. 

Atter en gang skal altså turtelduene eksponere seg for oss alle, og det kan jo bli spennende. Regner med at den dønn ærlige bergenseren ikke sparer på noe, så som mamma og "svigermor" må jeg kanskje belage meg på å holde for både ører og øyne. Time will show! Paret har nå "blottet" seg på TV et par ganger før og jeg synes vel egentlig jeg har sluppet ganske så billig unna til nå.

Spennende blir det i alle fall. Så da vet dere hvor dere finner meg kl 21:30 i kveld. Godt planta i sofakroken (ikke så uvanlig en torsdags kveld), med en ganske så uinteressert pappa Bjørn Erik i det andre hjørnet. Vel, til nå har han vært ganske så lite opptatt av "Bloggerne", ganske forventa egentlig, men regner med at han følger litt med i øyekroken nå når lerka Kristin og Dennis setter i gang... 


Pusta og pesa på stepmaskinen på Pulz i dag når denne søtnosen plutselig dukka opp på "God Morgen Norge".

Regner med at vi takler en runde til med eksponering av turtelduene  ♥ Har begynt å bli vant til det nå...
Da er det bare å ønske Kristin lykke til i kveld! Regner med at hun kommer til å ta oss med storm som hun pleier ♥

Klem Nina

  • Skrevet: 08.01.2015  •  Kl: 17:15  •  Kategori: Familien  •  Kommentarer: 4

siljepia

Skrevet: 08.01.2015  •  Kl.17:31
Hei. ja klart skal vi benke oss foran tv klokken 21:30 for å se på bloggerne :) Blir morsomt å se de to turtelduene og de andre bloggerne :)

Ha en fin Torsdagskveld kjære du :) <3

cathrine nielsen buer

Skrevet: 08.01.2015  •  Kl.17:50
gleder meg til å se på det i kveld :-D

Jorun Rødland

Skrevet: 08.01.2015  •  Kl.18:20
Kveldens must see!!!! :)

Nina Sprell Levende

Skrevet: 08.01.2015  •  Kl.18:29
Jorun Rødland: Thihiii, han far er ganske avslappa til det. Blir nok meg ene alene her i stugo :-)


Profilbilde
Ja, her er jeg!

Snart voksen jente som plundrer med det meste her i Stavanger. En skulle tro man hadde "landa" med mann, tre barn og huset fullt av gale dyr, men livet er så alt for kort til å bare flyte med. Drømmer skal fortsatt realiseres, og kamper kjempes.

Jeg har en fargerik krets av mennesker rundt meg som inspirerer og tar meg med på sprell titt og ofte. Samtidig har jeg mye på hjertet som jeg så gjerne vil dele med dere, så heng på!

+ Venneforespørsel
+ Kontakt

Siste innlegg

KategorierDesign og koding av Silje Lien
hits