God ettermiddag, kjære dere ♥

Lufta har gått helt ut av meg etter en hektisk dag. Vel, har vel ikke akkurat farta så mye, men det tar på en gammal skrott å tilbringe disse timene om morningen på treningssenteret. I tillegg er tordag vaskedag og da må det selvfølgelig ryddes først. Blæææ så forbaska kjedelig det er, men helgen er hellig, den skal nytes og da vil jeg være ferdig med absolutt alt av huslige sysler.

Det hjalp selvfølgelig ikke å plutselig bestemme seg for å tømme peisovnen for aske samtidig som man tømmer akvariumet og totalrenoverer det, MEN nå er det i alle fall unnagjort og premien er; sofaslabbedask med ukas opptak av Grey´s Anatomy. Phuuuu, så digg! Horisontal strekk med Pippiluska i fanget, en deilig før ungene renner inn dørene her og skriker etter maaaaat.

Mat ja. I dag fant jeg ut at det faktisk går an å lage omelett med kun et egg. Holdt i massevis som lunsj med rista rugbrød under. Surra fersk chilli, ost, purreløk og bittelitt falunkorv i minipanna og piska altså et egg sammen med litt vann. Toppa det hele med en dasj karryketchup, slettes ikke verst. Jammi!
Dette er forresten en av yndlingsstillingene til Pippi. Kos av poter og mage gjør at hun faktisk sovner på denne måten. Det morsomme er at jeg har sett utallige bilder av det her fra andre York-eiere. Snodig rase, love it ♥

Ønsker dere alle en riktig god middag!

Klem Nina

 

 

 

  • Skrevet: 15.01.2015  •  Kl: 15:44  •  Kategori: Småplukk  •  Kommentarer: 0


Profilbilde
Ja, her er jeg!

Snart voksen jente som plundrer med det meste her i Stavanger. En skulle tro man hadde "landa" med mann, tre barn og huset fullt av gale dyr, men livet er så alt for kort til å bare flyte med. Drømmer skal fortsatt realiseres, og kamper kjempes.

Jeg har en fargerik krets av mennesker rundt meg som inspirerer og tar meg med på sprell titt og ofte. Samtidig har jeg mye på hjertet som jeg så gjerne vil dele med dere, så heng på!

+ Venneforespørsel
+ Kontakt

Siste innlegg

KategorierDesign og koding av Silje Lien
hits