God kveld, kjære dere ♥

I dag har jeg kun vært hjemme...og inne. Til frokost tok jeg fram alle fotoalbumene, og satt og mimret i timesvis. For nå renner tiden ut for "Bessen" i Oslo. Plutselig over natta gikk han fra å være dårlig til kritisk syk. Smertene som han har vært skånet for hele tiden blusset opp, så nå går han på morfin og er lite til stede. Det alle er enige om, det aller viktigste, er å sørge for at han går smertefri gjennom sine siste dager. 

Jeg reiser til Oslo i morgen, og håper han holder ut for et siste farvel. Men hvis det ikke skulle bli sånn, så er det egentlig helt ok. Han har kjempet lenge nå, vår alles kjære "Bessen" ♥

Phuuu...det tar på med all denne mimringa, men det er litt godt også, og ikke minst helt nødvendig ♥

Ønsker dere alle en fin lørdag, klem Nina 

  • Skrevet: 24.01.2015  •  Kl: 18:18  •  Kategori: Familien  •  Kommentarer: 1

bestemorsgodstol

Skrevet: 25.01.2015  •  Kl.01:00
Det er ikke lett når noen man er glad i går bort uansett alder, tenker på deg og familien og håper du rekker fram til Oslo.


Profilbilde
Ja, her er jeg!

Snart voksen jente som plundrer med det meste her i Stavanger. En skulle tro man hadde "landa" med mann, tre barn og huset fullt av gale dyr, men livet er så alt for kort til å bare flyte med. Drømmer skal fortsatt realiseres, og kamper kjempes.

Jeg har en fargerik krets av mennesker rundt meg som inspirerer og tar meg med på sprell titt og ofte. Samtidig har jeg mye på hjertet som jeg så gjerne vil dele med dere, så heng på!

+ Venneforespørsel
+ Kontakt

Siste innlegg

KategorierDesign og koding av Silje Lien
hits