God morgen ♥

Klumpen i magen har blitt noe mindre, og vi er klare for å smile litt igjen. Denne helgen byr på flere ting som gjør at vi kjenner at livet leker. Vi har først og fremst hesten Vilja å ta hånd om, og det er alltid en glede, men det som kommer til å toppe det hele er selvfølgelig forestillingen "Disney on Ice" i kveld.

Mille har allerede fått oppleve dette en gang tidligere, i Oslo i fjor. Da ble hun trollbundet. Hun ble helt paralysert av alt det som skjedde på isen, levde seg inn i det, og glemte tid og sted. Nyttet omtrent ikke å få kontakt med henne, hun drømte seg helt vekk...og jeg, jeg lente meg tilbake og lot tårene trille litt når jeg så hvor kjekt jentungen min hadde det. Rart det der, men rusket i øyet er aldri langt unna når Mille så tydelig viser følelser av at hun storkoser seg. Hun bryr seg ikke om at folka rundt henne stirrer litt, hun lever der og da, til det fulle med sprelske armer og bein og masse lyd ♥

Det ble dessverre ingen skole i dag heller. Snuppeline kom nemlig stolt og glad hjem fra skolen her forleden, etter selv å ha vasket håret sitt etter gymmen. Søte jenta mi hadde fortsatt museflettene i som jeg hadde laget på henne om morningen. Hun hadda altså ikke tatt ut strikkene før hun vasket det. Håret var klissklass, og dagen etter våknet hun selvfølgelig med ubehag i halsen. Nå har hun holdt det gående hele natta, hoster og produserer "lot of snott". Men et par ganger nå har hun klart å friskmelde seg selv uten bruk av medisiner, så vi satser på det denne gangen også :-)

Hun skal uansett på forestillingen i kveld, på real fest! Dermed basta!
Ønsker dere alle en super helg! Nyt den, klem Nina

  • Skrevet: 30.01.2015  •  Kl: 10:35  •  Kategori: Familien  •  Kommentarer: 0


Profilbilde
Ja, her er jeg!

Snart voksen jente som plundrer med det meste her i Stavanger. En skulle tro man hadde "landa" med mann, tre barn og huset fullt av gale dyr, men livet er så alt for kort til å bare flyte med. Drømmer skal fortsatt realiseres, og kamper kjempes.

Jeg har en fargerik krets av mennesker rundt meg som inspirerer og tar meg med på sprell titt og ofte. Samtidig har jeg mye på hjertet som jeg så gjerne vil dele med dere, så heng på!

+ Venneforespørsel
+ Kontakt

Siste innlegg

KategorierDesign og koding av Silje Lien
hits