For en herlig overraskelse!

Egentlig trodde jeg timene før Mille og jeg skulle avgårde i kveld skulle gå sakte, men neida jentene mine ville noe annet. De troppet opp rett over klokken elleve, og fikk timene til å rase avgårde.

Vi har fyrt i peisen og kost oss med lunsj og deilige kanelboller. Samtidig har vi sett onsdagens episode av "Dropped", for det er jo litt morsomt å ha lokale kjentfolk å heie på. Gøy å se hvordan Ole henger med. Vi hadde feiga ut for lenge siden.

Nå ligger det ei pjusk Mille ved siden av meg i sofaen, full på Ibux. Hun smiler tappert, men er ikke særlig i slaget.  Men vi er nødt til å raska på, for om ikke lenge skal vi ut og spise middag med gode venner før vi skal på "Disney on Ice". Gledings!Da får jeg se om jeg klarer å få lokket med meg snuppa opp på badet. På tide å skifte til "Frozen" effekter.

God helg!

Klem Nina

  • Skrevet: 30.01.2015  •  Kl: 15:14  •  Kategori: Venner  •  Kommentarer: 1

Laura

Skrevet: 30.01.2015  •  Kl.15:25
god helg


Profilbilde
Ja, her er jeg!

Snart voksen jente som plundrer med det meste her i Stavanger. En skulle tro man hadde "landa" med mann, tre barn og huset fullt av gale dyr, men livet er så alt for kort til å bare flyte med. Drømmer skal fortsatt realiseres, og kamper kjempes.

Jeg har en fargerik krets av mennesker rundt meg som inspirerer og tar meg med på sprell titt og ofte. Samtidig har jeg mye på hjertet som jeg så gjerne vil dele med dere, så heng på!

+ Venneforespørsel
+ Kontakt

Siste innlegg

KategorierDesign og koding av Silje Lien
hits