For et eventyr!

Jada, jada så ble det noe tårer i går også, MEN denne gangen gledestårer. For Disney de svikter aldri!

Men den koselige kvelden startet lenge før det. For av erfaring er det nesten umulig å få parkeringsplass til disse eventene. Simone foreslo at vi skulle møtes 2,5 time i forveien, på Clarion Hotel Energy. En super plan! Men selv om vi var tidlig ute, var det bare flaks at vi fikk parkeringsplass...jeg tok faktisk den siste.

Timene på Clarion var kjærkomne. Atmosfæren var så bedagelig og servitøren var til å spise opp. Han var altså så imøtekommende og hyggelig at vi nesten skulle ønske vi kunne ha klonet han for deretter å putte han i hver vår lomme. Thihiiii, it really made my day!

Etterhvert tuslet vi de få meterne bort til hallen. Endelig! Det var ikke bare de små som gledet seg. Vi voksne hadde også sommerfugler i magen. For alle og enhver har jo en eller annen forhistorie med Disney. Vi har jo levd med disse kjente og kjære figurene i årevis. 

Showet var forrykende, helt spektakulært! Det var omtrent umulig å få kontakt med ungene, for de forsvant rett inn i drømmeland, eventyrland. De vinket og klappet, sang og lo, og et par ganger holdt de faktisk litt rundt hverandre også, for det var bittelitt skummelt. Akkurat som det skal være. Simone gråt av seg all sminken, og jeg var ganske følelsesladet selv. Til og med storesøster Mayra, som egentlig ikke hadde lyst til å være med, smilte.

Takk Brede, Anne Mai, Simone, Mayre og lille Mie-Bie! Igjen har vi i sammen fylt på livsbegerne med gode minner ♥


Nå kommer tante Tonje på besøk. Hun skal tilbringe resten av dagen med oss. Mille er full av feber, hun har hanglet lenge, men reagerer fint på litt Ibux, så kvelden skal nytes.

Ønsker dere en super lørdag!

Klem Nina

#disneyonice #mammablogg #hverdag

 

  • Skrevet: 31.01.2015  •  Kl: 14:10  •  Kategori: Festligheter  •  Kommentarer: 0


Profilbilde
Ja, her er jeg!

Snart voksen jente som plundrer med det meste her i Stavanger. En skulle tro man hadde "landa" med mann, tre barn og huset fullt av gale dyr, men livet er så alt for kort til å bare flyte med. Drømmer skal fortsatt realiseres, og kamper kjempes.

Jeg har en fargerik krets av mennesker rundt meg som inspirerer og tar meg med på sprell titt og ofte. Samtidig har jeg mye på hjertet som jeg så gjerne vil dele med dere, så heng på!

+ Venneforespørsel
+ Kontakt

Siste innlegg

KategorierDesign og koding av Silje Lien
hits