hits
Headerbilde

Sommerforberedelser på gang...

Opp og hopp!

Den siste uken har vært pyton, men det har allikevel ikke stoppet meg fra å stikke innom Avea klinikken. Jeg trengte på et tidspunkt å få luftet meg og "fuskepelsteppejakka" mi litt, og dette var et perfekt avbrekk fra den tøffe hverdagen. 

En ting er sikkert, det er fortsatt leeeeeenge til sommeren, og jeg har bestemt meg for at dette skal bli tidenes sommer, "okke som"! Vi har nemlig STORE planer i år, og da skal jeg pokker meg gjøre alt for å komme i mål. Særlig nå som jeg for en gang skyld på lenge både har tid og ikke minst "guts". Vel, jeg innbiller meg i alle fall at jeg har det som skal til, så jeg har så absolutt ikke tenkt å gi meg denne gangen.

Noen av dere fikk sikkert med seg, at jeg sleit med nupper og inngrodde hår rundt bikinilinja etter å ha barbert meg. Takket være fire laserbehandlinger under armene og rundt bikinilinja ble fjorårets sommer en drøm når det kom til akkurat det. Hvem hadde trodd at dette ubehaget skulle forsvinne for alltid, permanent? Jeg kan love dere at dette har vært effektivt. Alt av uønsket hår er borte. Ingen forbaska inngrodde hår lenger som til tider skapte store stygge betennelser.

Jeg var egentlig tilbake for min femte behandling, men det viste seg at jeg kun hadde tre-fire spredte hårsekker igjen. Everything was gone! For ever! Så for at turen ut på Forus ikke skulle være helt forgjeves, fikk jeg farget øyenbrynene mine også. Får nemlig hjelp med å forme dem, etter å ha nappa dem "ihjel" på 80-tallet. De mangler fylde, men føler jeg er på vei mot noe som ser bedre ut. Jeg er jo litt "Bambi på isen" når det kommer til sminke, så jeg suger til meg alt av gode råd på min vei.
Denne måneden får du hårfjerning på bikinilinje eller armhuler for kun 499,-. Ring gjerne Avea klinikken for timebestilling på 51800100 eller send dem en e-post post@avea.no 

Starter du opp nå, møter du sommeren uten plagsomme hår!

Gi deg selv en belønning, ta vare på deg selv ♥

Ønsker dere alle en super dag!

Klem Nina

 

 #skjønnhet #hverdag #zomedical #obagi #avea #colorescienseDesign laget av Silje Lien Design