Heihei, kjære dere!

Bjørn Erik har altså fått det for seg at loftet skal endevendes. Han bærer snart på seg brokk, bærer ned og bærer opp igjen. For alt kan jo ikke kastes, selges eller gis bort, selv om jeg fort kan anslå at i hvert fall 70% av det han finner frem ikke trengs i denne familien lenger. 

I dag kom han ned med fire esker stappfulle med Denby Harlequin servise. Herregud som jeg elsket det! Ikke bare det, hele huset gikk jo i stil. I ´97 gikk alt her hjemme i furu, omgitt av parafinlamper, smijern og ruter. Veggene var malt enten røde eller grønne og vi hadde faktisk vegg til vegg teppe i hele første etasje...hmmm. 

Det var heller ikke hus foran oss på den tiden, tror ikke jeg visste at det skulle komme hus der med årene i det hele tatt, så da hadde vi havutsikt fra stuevinduet. Naboene trodde nok ikke vi var helt vel bevarte når vi i fullt snorkleutstyr spradet ned til brygga MED harpun! Skikkelig byasser på tur! Uff, husker jeg synes det var bittelitt flaut, men guriland så moro vi hadde det. Good old times ♥


Hmmm, blir spennede å se om serviset snart skifter eier. Regner med at han far får lagt det ut på Finn.no i løpet av dagen. Litt vemodig, for jeg husker jeg sparte i en evighet. Men, men jeg kan jo ikke fylle opp loftet i påvente av den hytta jeg så gjerne skulle hatt. Nei, nå skal det ryddes i skuffer og skap, dermed basta!

Ønsker dere alle en fortsatt finfin dag!

Klem Nina

  • Skrevet: 11.02.2015  •  Kl: 11:47  •  Kategori: Good all days  •  Kommentarer: 0


Profilbilde
Ja, her er jeg!

Snart voksen jente som plundrer med det meste her i Stavanger. En skulle tro man hadde "landa" med mann, tre barn og huset fullt av gale dyr, men livet er så alt for kort til å bare flyte med. Drømmer skal fortsatt realiseres, og kamper kjempes.

Jeg har en fargerik krets av mennesker rundt meg som inspirerer og tar meg med på sprell titt og ofte. Samtidig har jeg mye på hjertet som jeg så gjerne vil dele med dere, så heng på!

+ Venneforespørsel
+ Kontakt

Siste innlegg

KategorierDesign og koding av Silje Lien
hits