Hei igjen!

Da har jeg vært ute og lufta meg. Turen gikk blant annet innom Avea Klinikken som i to uker framover nå kjører gullsløyfekampanje. For hver behandling som utføres går noe av beløpet til Barnekreftforeningen, og det er en organisasjon som står mitt hjerte nært!

Gullsløyfen er altså den offisielle sløyfen til barn med kreft over hele verden. Håpet er at den skal bli kjent her i landet også, og at folk bærer den for å vise at de bryr seg. 4 av 5 barn overlever faktisk barnekreften og med mer midler kan man kanskje være med til å bidra med å redde den femte?

Utrolig flott initiativ av Avea Klinikken! Jeg bærer i alle fall sløyfen med stolthet. Kostet kun 50,- hos Avea i dag, så stikk gjerne innom Forus og ta med deg en. Det varmer ♥

Ønsker dere en fortsatt superduper dag i det nydelige været!

Klem Nina

 

#barnekreftforeningen #avea #mammablogg #hverdag

  • Skrevet: 16.02.2015  •  Kl: 12:55  •  Kategori: Avea klinkken  •  Kommentarer: 0


Profilbilde
Ja, her er jeg!

Snart voksen jente som plundrer med det meste her i Stavanger. En skulle tro man hadde "landa" med mann, tre barn og huset fullt av gale dyr, men livet er så alt for kort til å bare flyte med. Drømmer skal fortsatt realiseres, og kamper kjempes.

Jeg har en fargerik krets av mennesker rundt meg som inspirerer og tar meg med på sprell titt og ofte. Samtidig har jeg mye på hjertet som jeg så gjerne vil dele med dere, så heng på!

+ Venneforespørsel
+ Kontakt

Siste innlegg

KategorierDesign og koding av Silje Lien
hits