hits
Headerbilde

Lover å ha et åpent sinn!

Halloen, kjære dere ♥

Ja, nå er de kosemoseoverdose tid på Mille og meg. For jeg skal ut på sprell i kveld med jentene mine (de store altså), derfor nytes formiddagen maksimalt. Vi har vært ute og shoppet yndlingsmaten, ostesnitzel og pommes frites, for det synes Pelle er kjekt å lage når de skal være alene. Nå derimot, nytes god gammeldags oppvarma frøhorn med ost og skinke, ketchup og sennep og ikke minst Gastromat krydder, jammi!

Jeg ser virkelig fram til kvelden. Det kommer til å bli skikkelig "Gale Mathias". Vi er altså 100 "småpiker" som skal på privat kinovisning av den mye omtalte "50 Shades of Grey". Jaja, de om det er det sikkert mange som tenker, meg jeg gleder meg i alle fall noe enormt! Vi får nemlig lov å nyte medbragte "bobler", så jeg tror stemningen kommer til å bli tipptopp underveis. 

Jeg har lest bøkene, og jeg må nok innrømme at de gikk i veggen et par ganger. Forferdelig dårlig skrevet til tider, og så laaaaaaangtekkelig. Jeg har ikke noe imot å lese litt god husmorporno, men dette ble til tider skikkelig crappy. Tror jeg brukte tre måneder på den tredje og siste boka, holdt på å gi opp, men kom nå i mål til slutt. Men når det er sagt, så skal jeg se filmen med et åpent sinn. Jeg satser på at jeg kommer til å le masse...det er hovedmålet!


Ønsker dere en superduper lørdag! Nyt den!

Klem Nina

Ha bare ikke så store forhåpninger sier jeg bare,jeg ble mega frustrert over slutten.

Ha en flott kveld på kino.

Klem luftebobbla

luftebobbla 21.02.2015 - 14:30

Så den i går! Lo lite, for å si det sånn! Helt grei, men at historien er tynn kommer enda bedre frem i filmen! Kos dere uansett med bobler og det hele! :D

Jorun Rødland 21.02.2015 - 19:19Design laget av Silje Lien Design