God lørdag fininger.

Det frister lite å gå ut i dette været, men vi tuppene er snart på vei til stallen. Vi får satse på god stemning i hallen i steden for å ta de lengere turene ute.

Men sjekk hva jeg gjorde under herrestafetten i går. Jeg tok altså i fra hverandre et gammlet hodelag, pusset det og skiftet ut et par deler. Ble kjempefint igjen, så dere kan tro det var ei jente som stolt stilte med sitt eget hodelag på Vilja i går.

Vilja er jo som sagt en god gammle istandshoppe på hele 24 år. Hun er supersnill og utrolig flink, og nesten alle jentene i stallen har vokst opp med henne og ridd henne. Her for leden kom en av de eldre jentene og ga oss Vilja sitt aller første hodelag. Det lå ubrukt i garasjen hennes, og bar preg av å ikke ha vært i bruk på lenge. 

Etter et par runder med lærfett, svamp og en bøtte med lunka vann ble det fullt brukelig igjen. Ble altså så fint, og Mille synes det var så kjekt å kunne bruke sitt eget utstyr. 

Herlige hestejenta mi ♥
Nei, nå må jeg løpe avgårde. Dagen er fullstappa av gjøremål. Mille skal sove over hos venninnen min i kveld, og gleder seg masse til å være lenge oppe med hennes Hannah og Sondre. Så nå må det pakkes og planlegges litt før vi kommer oss ut av dørene her.

Ønsker dere en super lørdag!

Klem Nina

 

#hesterbest #hest #hverdag #mammablogg

  • Skrevet: 28.02.2015  •  Kl: 11:27  •  Kategori: Hest er best  •  Kommentarer: 3

Emma Olsen

Skrevet: 28.02.2015  •  Kl.11:56
Så smart!

Karina Sørensen

Skrevet: 28.02.2015  •  Kl.12:24
Så godt å se at det endelig blir tatt vare på igjen! Har vært gjennom mye, det der, det ble helt nydelig nå! Godt at det blir brukt og satt pris på :):):)

equestrianista

Skrevet: 28.02.2015  •  Kl.23:13
Ja, neglelakk på bling er et godt Triks!

Sikkert godt å få "pusset opp" det gamle hodelaget også:)


Profilbilde
Ja, her er jeg!

Snart voksen jente som plundrer med det meste her i Stavanger. En skulle tro man hadde "landa" med mann, tre barn og huset fullt av gale dyr, men livet er så alt for kort til å bare flyte med. Drømmer skal fortsatt realiseres, og kamper kjempes.

Jeg har en fargerik krets av mennesker rundt meg som inspirerer og tar meg med på sprell titt og ofte. Samtidig har jeg mye på hjertet som jeg så gjerne vil dele med dere, så heng på!

+ Venneforespørsel
+ Kontakt

Siste innlegg

KategorierDesign og koding av Silje Lien
hits