God morgen, kjære dere ♥

I dag var det min tur til å sørge for at Mille fikk en god start på dagen. Jeg krøp opp i sengen hennes og lot henne få våkne opp på armen min. Det liker hun og forsøker alltid å drøye øyeblikket så lenge hun kan. 

Vi står alltid tidlig opp for det er viktig å ha god tid. I dag gikk alt på skinner, så det ble litt leking foran kameraet også. For Mille ville ha på seg Me&i sin kosekjole som jeg selvfølgelig har valgt til meg selv også. Den er utrolig komfortabel, så jeg tror vi kommer til å bo masse i den i tiden som kommer. Når det blir litt varmere i været og leggene kanskje har fått seg litt farge, kan vi nok gå strømpeløs i den, men i dag tok vi selvfølgelig leggings under. En vinnerkjole!


sweat dressNå skal jeg krype opp i sengen til Bjørn Erik. Kanskje han også har lyst til å bli vekt ved å ligge på armen? Det er lov å håpe ♥

Ønsker dere en fin tirsdag!

Klem Nina

 

#meandi #mote #hverdag #mammablogg

  • Skrevet: 03.03.2015  •  Kl: 09:16  •  Kategori: Me&i  •  Kommentarer: 1

Iselin Renée

Skrevet: 03.03.2015  •  Kl.20:25
så koselig :)


Profilbilde
Ja, her er jeg!

Snart voksen jente som plundrer med det meste her i Stavanger. En skulle tro man hadde "landa" med mann, tre barn og huset fullt av gale dyr, men livet er så alt for kort til å bare flyte med. Drømmer skal fortsatt realiseres, og kamper kjempes.

Jeg har en fargerik krets av mennesker rundt meg som inspirerer og tar meg med på sprell titt og ofte. Samtidig har jeg mye på hjertet som jeg så gjerne vil dele med dere, så heng på!

+ Venneforespørsel
+ Kontakt

Siste innlegg

KategorierDesign og koding av Silje Lien
hits