Hei igjen fininger.

Ja, nå er det like før kofferten kan hentes frem og helgens antrekk planlegges og pakkes. Tenk, jeg skal ha en hel weekend med bestis Tonje. Julegaven og bursdagsgaven fra henne til meg skal endelig innkasseres. Vi skal bo på hotell, gå på musikal og henge med kjære gamle gode venner. Dette har hun planlagt bak min rygg med den fine mannene min, noe jeg synes er kjempestort av henne. Gleder meg noe enormt!

Nå jobber jeg iherdig med å få kroppen reiseklar. Det har vært mye på agendaen i det siste og jeg føler meg sliten og skikkelig ufresh. Derfor var det kjærkommet å stikke innom Avea Klinikken en liten tur. De kjekke jentene der får meg alltid i godt humør. Dro litt ekstra på smilebåndet når jeg fikk utdelt to skumlepper, "stressnedballer". Da var slitne skuldre, vond nakke og ufresht uvaska hår glemt for en stakket stund. La meg godt til rette og lot flinke Heide ta kontrollen over sinnarynken og et par andre linjer som jeg synes godt kan holde seg borte noen år til. 

Åhhh så godt det var å bli stelt med. Føler meg alltid så velkommen og i gode trygge hender når jeg kommer inn dørene der. Skal innom en liten tur i morgen også for å ta en liten "partypeeling" så jeg kan gløde litt ekstra i helgen. Regner med og statser på at formen snart er tipptopp. Må det når bestis og jeg snart skal ut på nye eventyr. Det er et "must"!Nå har Bjørn Erik og Mille rømt huset for å dra i tvillingbursdag. Det var laserskyting som stod på agendaen, og Bjørn Erik vant entusiastisk kampen om å få dra med henne. Jeg har vært på farta i hele dag, så jeg skal legge meg til lading før jeg skal ut igjen på et lite oppdrag seinere i kveld.

Ønsker dere alle en god middag og en super kveld!

Klem Nina

 

#hverdag #skjønnhet #mammablogg #avea

  • Skrevet: 04.03.2015  •  Kl: 16:53  •  Kategori: Avea klinkken  •  Kommentarer: 0


Profilbilde
Ja, her er jeg!

Snart voksen jente som plundrer med det meste her i Stavanger. En skulle tro man hadde "landa" med mann, tre barn og huset fullt av gale dyr, men livet er så alt for kort til å bare flyte med. Drømmer skal fortsatt realiseres, og kamper kjempes.

Jeg har en fargerik krets av mennesker rundt meg som inspirerer og tar meg med på sprell titt og ofte. Samtidig har jeg mye på hjertet som jeg så gjerne vil dele med dere, så heng på!

+ Venneforespørsel
+ Kontakt

Siste innlegg

KategorierDesign og koding av Silje Lien
hits