God morgen fininger!

Åhhh, nå sitter jeg her med mammaen min og koser meg i solsteika. Hun kom med toget i går kveld, og nå har vi et par dager i sammen før Bjørn Erik og jeg setter kursen mot Østerrike og Saalbach. Dette blir vårt tredje besøk i den populære alpebyen, og jeg gleder meg noe enormt.

Vi er vel rundt 70 stykk som skal avgårde igjen, så i går møttes vi for utleveing av sekk og masse tøy. En ting er i alle fall sikkert, vi kommer til å synes godt i år. Den sekken kunne ikke vært mer grønn, men det er bærre lækkert! Blir så fint att, thihiii...Krympetrollet har vært på ferde, så denne gangen er jeg nødt til å planlegge godt. Men pytt, pytt, jeg har fortsatt et par dager på meg. 

Håper dere nyter vårværet!

Klem Nina

 

#saalbach #ferie #hverdag

  • Skrevet: 12.03.2015  •  Kl: 11:01  •  Kategori: Saalbach  •  Kommentarer: 0


Profilbilde
Ja, her er jeg!

Snart voksen jente som plundrer med det meste her i Stavanger. En skulle tro man hadde "landa" med mann, tre barn og huset fullt av gale dyr, men livet er så alt for kort til å bare flyte med. Drømmer skal fortsatt realiseres, og kamper kjempes.

Jeg har en fargerik krets av mennesker rundt meg som inspirerer og tar meg med på sprell titt og ofte. Samtidig har jeg mye på hjertet som jeg så gjerne vil dele med dere, så heng på!

+ Venneforespørsel
+ Kontakt

Siste innlegg

KategorierDesign og koding av Silje Lien
hits