God fredag folkens!

I dag er det full rulle fra morran til kveld, og det er veldig typisk familien Thorsen når mammaen og pappaen skal ut på tur. For i morgen tidlig reiser vi som sagt til Saalbach, og da må en hel haug ordnes i dag. På slike travle dager er det godt å nesten være ferdig med et forhåndslaget blogginnlegg. 

Heldige meg har akkurat fått i hus en smashing lang kjole fra Me&i sine siste nyheter. Dette er egentlig ikke en kjole jeg trodde jeg skulle falle så pladask for, men guriland så flott den er! Med mine 174 cm er det ikke alltid like lett å finne noe som subber i bakken, men denne herligheten gjør faktisk det. Samtidig går den helt opp i armhulen (skjuler det meste), og så har den lommer. Hjertesukk, denne kommer jeg til å bo i når det blir litt varmere i været. Elsker den! Mille sin favorittbukse, "kids magic knickers"Det er flere nyheter jeg gjerne skulle hatt i garderoben denne sesongen og selvfølgelig er disse herlige fargeglade kjolene matchende til mor og datter snart i hus. Blir nok en innertier under varme sommerdager.

Nei, nå må jeg løpe. A lot to do!

Ønsker dere alle en super fredag og selvfølgelig en fabelaktig helg!

Klem Nina

 

#meandi #hverdag #mammablogg #klær #mote

  • Skrevet: 13.03.2015  •  Kl: 08:57  •  Kategori: Me&i  •  Kommentarer: 1

Isabel --

Skrevet: 13.03.2015  •  Kl.09:27
Så fin kjole! Er selv "bare" 171, og finner selv ikke noe som havner på bakkenivå.. :p


Profilbilde
Ja, her er jeg!

Snart voksen jente som plundrer med det meste her i Stavanger. En skulle tro man hadde "landa" med mann, tre barn og huset fullt av gale dyr, men livet er så alt for kort til å bare flyte med. Drømmer skal fortsatt realiseres, og kamper kjempes.

Jeg har en fargerik krets av mennesker rundt meg som inspirerer og tar meg med på sprell titt og ofte. Samtidig har jeg mye på hjertet som jeg så gjerne vil dele med dere, så heng på!

+ Venneforespørsel
+ Kontakt

Siste innlegg

KategorierDesign og koding av Silje Lien
hits