Halllo fininger!

En ting er sikkert, livet smiler! Skulle virkelig ønske dere alle var her med meg nå sånn at dere også kunne oppleve dette paradiset på jord. Saalbach svikter som vanlig ikke! 

Hele det fine reisefølget kom vel frem i går, og det var full rulle fra morran til kveld. Etter fellesfrokosten klokka åtte i morges, ja jeg tuller ikke, vi er alltid tidlig på´n, dro alle skientusiasterne hvert til sitt, spredt utover alle de flotte toppene du ser hvor hen du snur deg.

Jeg har fortsatt et ødelagt kne, så jeg blir snart hentet av scooter. For i dag er det felleslunsj langt oppe på fjellet, og det kan jeg selvfølgelig ikke gå glipp av. Derfor må jeg allerede nå løpe av gårde. Det blir derfor kun en kort oppdatering denne gangen, men jeg lover å komme sterkere tilbake.

Love you all ♥


Gjett hvem?

Nei, nå må jeg komme meg avgårde! På med faktor 50, solen venter!

Kos dere skjønnasser og så skrives vi seinere, smask ♥

  • Skrevet: 15.03.2015  •  Kl: 10:10  •  Kategori: Saalbach  •  Kommentarer: 0


Profilbilde
Ja, her er jeg!

Snart voksen jente som plundrer med det meste her i Stavanger. En skulle tro man hadde "landa" med mann, tre barn og huset fullt av gale dyr, men livet er så alt for kort til å bare flyte med. Drømmer skal fortsatt realiseres, og kamper kjempes.

Jeg har en fargerik krets av mennesker rundt meg som inspirerer og tar meg med på sprell titt og ofte. Samtidig har jeg mye på hjertet som jeg så gjerne vil dele med dere, så heng på!

+ Venneforespørsel
+ Kontakt

Siste innlegg

KategorierDesign og koding av Silje Lien
hits