Da var eventyret over...for denne gang!

Ja, nå setter vi kursen hjemover igjen etter noen helt fantastiske dager her i Saalbach. Bjørn Erik og jeg har fått pleiet hverandre, hatt mye egentid og ikke minst knyttet sterke bånd til en rekke flotte mennesker...gode venner.

Nå håper jeg mannen som står bak dette fantastiske arrangementet, Øivind Ekeland, ikke har gått helt lei av oss, og vurderer å satse på oss igjen. Jeg bøyer meg i støvet og er dypt takknemlig for vel gjennomført opplegg. 

Auf Widersehen Hinterhag Art & Ski-In Hotel. Håper vi sees igjen ♥Nei, nå må jeg sette i gang og pakke. Vi blir hentet allerede klokken 09:00, og jeg er helt nødt til å bli reiseklar fort så en siste frokost her på hotellet kan nytes i fred og ro.

Nyt dagen, klem Nina 

 

  • Skrevet: 18.03.2015  •  Kl: 06:55  •  Kategori: Saalbach  •  Kommentarer: 0


Profilbilde
Ja, her er jeg!

Snart voksen jente som plundrer med det meste her i Stavanger. En skulle tro man hadde "landa" med mann, tre barn og huset fullt av gale dyr, men livet er så alt for kort til å bare flyte med. Drømmer skal fortsatt realiseres, og kamper kjempes.

Jeg har en fargerik krets av mennesker rundt meg som inspirerer og tar meg med på sprell titt og ofte. Samtidig har jeg mye på hjertet som jeg så gjerne vil dele med dere, så heng på!

+ Venneforespørsel
+ Kontakt

Siste innlegg

KategorierDesign og koding av Silje Lien
hits