God onsdag dere!

Ja, nå har vi stått på hue siden klokka seks i morges. Huset skal skinne og pyntes, for nå er det snart stor feiring på gang. Tenk at lille Pelle-mann blir 18 år om to dager! 

Har gudskjelov litt tid på meg før den store dagen, for det er helt klart at gutten skal feires fra morgen til kveld. Han er ikke typen som liker så alt for mye blest rundt seg, men nå har han faktisk ikke noe valg. En slik stor dag skal så absolutt ikke gå i glemmboka, det kan jeg love dere.

Nå driver jeg forresten og tester ut et helt nytt kamera. Jeg har et par Canon lekkerbisker å velge mellom, men nå har jeg faktisk tenkt til å prøve ut et fra Sony. Jeg finnes ikke teknisk. Synes vel egenltig det er best å kjøre automatisk funksjon hele tiden, men nå snuser jeg faktisk på bruksanvisningen. Må innrømme at det er litt kult å lære bittelitt mer om disse dingsene.

Pippi og Mille stiller opp som modeller som vanlig samtidig som vi fresher oss opp i fargeklattene fra Me&i


bubbles & dots cap sleeve dressNei, nå er det Pulz neste! Dobbelt økt før det bærer til fjells for å plukke ris. Nå skal det pyntes til påsken!

Ønsker dere alle en solfylt onsdag!

Klem Nina

 

#meandi #mammablogg #yorkshireterrier #hverdag 
 

  • Skrevet: 25.03.2015  •  Kl: 10:30  •  Kategori: Me&i  •  Kommentarer: 0


Profilbilde
Ja, her er jeg!

Snart voksen jente som plundrer med det meste her i Stavanger. En skulle tro man hadde "landa" med mann, tre barn og huset fullt av gale dyr, men livet er så alt for kort til å bare flyte med. Drømmer skal fortsatt realiseres, og kamper kjempes.

Jeg har en fargerik krets av mennesker rundt meg som inspirerer og tar meg med på sprell titt og ofte. Samtidig har jeg mye på hjertet som jeg så gjerne vil dele med dere, så heng på!

+ Venneforespørsel
+ Kontakt

Siste innlegg

KategorierDesign og koding av Silje Lien
hits