God ettermiddag!

Det er akkurat slike dager som vi opplever nå, som jeg har lengtet lenge etter. Nå nyter og lever vi i nuet. Late dager, med få planer, seine frokoster og fine små utflukter i nærmijøet. Det hadde selvfølgelig vært deilig å være til fjells, men i år har vi valgt å ta ting litt på sparket. Det ser også ut som resten av flokken min også setter pris å ha ferie. 

Sola varmer, kveldene blir lysere og lysere og vi lokkes utendørs. Good Times, Good Vibes ♥

Nå skal jeg endelig sette meg ned og ta meg tid til å gå i gjennom alle gratulasjonene jeg fikk i går. Når folk først tar seg tid til å tenke på en en stakket stund, ja da fortjener de også en takk. 

Ønsker dere alle en fortsatt fin dag, smask

  • Skrevet: 30.03.2015  •  Kl: 14:41  •  Kategori: Hest er best  •  Kommentarer: 2

Laila

Skrevet: 30.03.2015  •  Kl.17:22
Ønsker dere en strålende påske ;0) og nå skinner sola så vi satser på en sol fylt påske ;0) kos dere masse :0)

Sommerfugler i magen

Skrevet: 31.03.2015  •  Kl.12:15
Nydelige bilder! :) Viktig å ta vare på di små gledene i hverdagen :) God påske til deg og dine, å gratulerer på etterskudd! :)


Profilbilde
Ja, her er jeg!

Snart voksen jente som plundrer med det meste her i Stavanger. En skulle tro man hadde "landa" med mann, tre barn og huset fullt av gale dyr, men livet er så alt for kort til å bare flyte med. Drømmer skal fortsatt realiseres, og kamper kjempes.

Jeg har en fargerik krets av mennesker rundt meg som inspirerer og tar meg med på sprell titt og ofte. Samtidig har jeg mye på hjertet som jeg så gjerne vil dele med dere, så heng på!

+ Venneforespørsel
+ Kontakt

Siste innlegg

KategorierDesign og koding av Silje Lien
hits