Åhhh lykke!

Da var sommerferien i boks! Det har vært mye frem og tilbake i det siste, men da var flybillettene bestilt og betalt, så da kan jeg endelig si at vi skal til Bali, juhuuuuuu!

Turen starter i år fra Oslo fordi vi skal på en rekke konserter før vi drar. Samtidig får vi overlevert hele dyreflokken til mamma som bor på Grefsen, for alle skal jo ha det bra.

Dere kan jo gjette hva som står øverst på ønskelista mi, og som var det første jeg sjekket mulighetene for. Å ri, selvfølgelig! Nå som Mille endelig kan være med, er det et "must" å sjekke ut hva vi kan få til. Tenk å få oppleve solnedgangen på stranda fra hesteryggen...hjertesukk, det er jeg virkelig klar for.

Så kom med tips nå alle Bali-elskere, de tas i mot med takk!
Dette blir første sommerfeiren kun for trioen Mille, Bjørn Erik og meg. Gutta vil ikke være med lenger, de lager egne planer, og det er helt merkelig. Men det skal bli litt deilig også, for jo færre vi blir jo mindre hensyn trenger vi å ta. Mille er happy bare hun får lov til å bade hun, så det skal bli en fryd å ha henne med seg til vakre Bali.

Nei, nå skinner sola og i dag skal vi endelig karre oss ut på Arboretet.

Ønsker dere en fab dag!

Klem Nina

 

  • Skrevet: 02.04.2015  •  Kl: 10:29  •  Kategori: Bali  •  Kommentarer: 1

Henrik Sortland

Skrevet: 02.04.2015  •  Kl.10:30
Så utrolig koselig det ser ut. Kos dere masse i Bali! :-)

Sjekk gjerne ut bloggen min for å finne ut hvordan du kan vinne masse kult Solo-stæsj hver dag resten av 2015! ;-)


Profilbilde
Ja, her er jeg!

Snart voksen jente som plundrer med det meste her i Stavanger. En skulle tro man hadde "landa" med mann, tre barn og huset fullt av gale dyr, men livet er så alt for kort til å bare flyte med. Drømmer skal fortsatt realiseres, og kamper kjempes.

Jeg har en fargerik krets av mennesker rundt meg som inspirerer og tar meg med på sprell titt og ofte. Samtidig har jeg mye på hjertet som jeg så gjerne vil dele med dere, så heng på!

+ Venneforespørsel
+ Kontakt

Siste innlegg

KategorierDesign og koding av Silje Lien
hits