God kveld fininger!

I dag har vi vært på Østerlide (barneavdelingen på sykehuset) med Mille. En hel gjeng av spesiallister står på for å løse Mille sine problemer rundt føttene hennes, og jeg er overbevist om at det kommer til å ordne seg innen kort tid. I tillegg har vi rekvirert ny time med legene der, for vi er nødt å legge en slagplan rundt voksingen hennes. Jeg har ingen tro på at hun plutselig snart slutter å fyke i været, og når vi allerede nå ser at hun sliter med den lange kroppen sin, er vi nødt å ta grep.

Ellers har jeg tilbragt flere timer i hagen til Vibecke hvor hun disket opp med deilig salat og is-te, og jeg angrer sinnsykt på at jeg ikke tok frem kameraet og knipset vilt. For flottere sted å bo på skal man leite lenge etter. Det er altså så idyllisk der ute på Åmøy og nå som det blomstrer i alle kriker og kroker, burde jeg tatt meg tid til å utforske nærmiljøet litt. Neste gang - I promise!

Nå har vi grillet her hjemme og Mille har dratt på trening i hallen, men sjekk ut hva i alle fall Bjørn Erik er overlykkelig over: Sykkelen er ute av hiet sitt i garansjen og klargjort for nye sprell! Vet ikke helt om Pippi-luska er like happy for at sykkesesongen er i gang, men hun ligger nå der helt rolig inne i jakka mi og forsøker å få med seg alt som forgår på veien. Hun burde kanskje hatt noen kjørebriller hun også? Kanskje noen gamle dukke-briller vil kunne fungere?

Ønsker dere alle en fortsatt god kveld!

Klem Nina

  • Skrevet: 20.04.2015  •  Kl: 18:27  •  Kategori: Dyra våre  •  Kommentarer: 0


Profilbilde
Ja, her er jeg!

Snart voksen jente som plundrer med det meste her i Stavanger. En skulle tro man hadde "landa" med mann, tre barn og huset fullt av gale dyr, men livet er så alt for kort til å bare flyte med. Drømmer skal fortsatt realiseres, og kamper kjempes.

Jeg har en fargerik krets av mennesker rundt meg som inspirerer og tar meg med på sprell titt og ofte. Samtidig har jeg mye på hjertet som jeg så gjerne vil dele med dere, så heng på!

+ Venneforespørsel
+ Kontakt

Siste innlegg

KategorierDesign og koding av Silje Lien
hits