hits
Headerbilde

Lunsjbreak med papegøyer og geiter...

Mandag, mandag hei hei hei, ingen er som deg nei nei!

Vel, det var et stakkarslig forsøk på å gi uka en pangstart. Regner med at de fleste av dere allerede er godt i gang med dagen. Jeg har i alle fall vært oppe en god stund nå, fått gjort mange ærender men føler presset over alt som ennå gjenstår. Mandager pleier ikke å være så ille, men i dag skal Mille få tilpasset nye fotsenger og etterhvert skal hun også på trening, så det er bare å henge i her.

Apropos lunsj...gjett hvor vi var i går og hadde et langt 4-timers etegilde da? I Hove Fuglepark, bare 20 minutters kjøring fra Stavanger by. Hele 11 voksne og 8 barn var vi som kom i sammen, og jeg må jo si det var ganske så koselig å sitte midt blant et hav av papagøyer på den ene siden og spinn hakke gale geiter på den andre. Samtidig føler jeg at jeg endelig klarer å slappe litt av når vi er på tur. Jeg har nemlig blitt så trygg på Mille nå, at jeg lar henne svinse litt rundt på egenhånd. Særlig i denne parken her. Den er ikke så stor, men allikevel interessant nok til at 9-åringen gjorde seg en smule vrang selv etter å ha tilbragt halve dagen der. 

Så vi må nok ta oss en tur dit igjen ganske snart. For hva er vel ikke bedre enn å lunsje i det fri, med glade og fornøyde unger som får lov å børne rundt med griser, geiter, hester, papegøyer, høner, svaner, påfugler og til og med et par rever?


Ønsker dere alle en fin start på uka!

Klem Nina

 

For en fantastisk herlig søndag!

Monica GH 04.05.2015 - 12:41Design laget av Silje Lien Design