God morgen kjære dere!

Vi har igjen vært på tur med de flotte islandshestene på Tryggvi Islandhestgård. Denne gangen var jeg litt "sprelsk" og meldte oss på et kurs for videregående ryttere. Mille har jo egentlig ikke ridd så lenge, men hun har blitt så stødig og god på det elementære, så jeg tok en sjangs på at hun fikset det.

Jeg hadde ikke trengt å uroe meg, for den jentungen min var altså så flink. Hun tok utfordringen på strak arm og overrasket meg nok en gang i positiv forstand. Hun har aldri ridd i skikkelig skogsterreng før, men klamret seg fast og lot hesten jobbe godt for seg. Tror nok hun var litt nervøs til tider, men det skjulte hun godt. Jeg må innrømme at siste galopp på vei hjem var nokså heftig, og jeg var sjeleglad når jeg så henne komme like hel bak meg. Smilet hennes gikk trill rundt, og hun jublet av glede.

Hest er fortsatt best ♥


Gleder meg allerede til helgen. Da er det Vilja-tid tre dager på rad ♥

Ønsker dere alle en fortsatt fin dag!

Klem Nina

  • Skrevet: 19.05.2015  •  Kl: 11:23  •  Kategori: Hest er best  •  Kommentarer: 2

Kristi Pedersen

Skrevet: 19.05.2015  •  Kl.11:30
SÅ herlig! :D Håper du får en flott dag <3

Hege

Skrevet: 20.05.2015  •  Kl.08:15
Det er så herlig å komme seg ut på hesteryggen! Ser ut som dere hadde en nydelig dag! :)


Profilbilde
Ja, her er jeg!

Snart voksen jente som plundrer med det meste her i Stavanger. En skulle tro man hadde "landa" med mann, tre barn og huset fullt av gale dyr, men livet er så alt for kort til å bare flyte med. Drømmer skal fortsatt realiseres, og kamper kjempes.

Jeg har en fargerik krets av mennesker rundt meg som inspirerer og tar meg med på sprell titt og ofte. Samtidig har jeg mye på hjertet som jeg så gjerne vil dele med dere, så heng på!

+ Venneforespørsel
+ Kontakt

Siste innlegg

KategorierDesign og koding av Silje Lien
hits