God kveld kjære dere!

Nå har jeg ei fornøyd snuppe i armkroken. Hun har vært keeper i en heldagsturnering i innebandy. En skulle kanskje ikke trodd dette var så stort, men dette har hun gledet seg til i to uker.

Hun ønsket ikke lenger å spille håndball med jentene i klassen, og sluttet når det begynte å gå litt for fort for henne. Dette har på en måte vært en fin sportselig greie hvor de har vært sammen igjen. De vant visst to kamper, så hun svever med andre ord. Nydusja og fornøyd, med en apetitt større enn vanlig. 
Nå skal jeg på loftet å hente ned kofferten. I løpet to uker, skal vi ut og reise tre ganger. Allerede på mandag, setter Mille og jeg kursen mot Sola flyplass. Eventyrsommeren er snart i gang...

God kveld, klem Nina

  • Skrevet: 04.06.2015  •  Kl: 19:11  •  Kategori: Familien  •  Kommentarer: 3

Oda Helene Hjørnevik

Skrevet: 04.06.2015  •  Kl.19:13
Så vakker hun er !

Nina Sprell Levende

Skrevet: 04.06.2015  •  Kl.19:16
Oda Helene Hjørnevik:
Åhhh takk!
Sotos barn, blir ofte omtalt som "alve-barna". De har veldig ofte store øyme, bitteliten nese og en spiss liten hake. Som mamma synes man jo alltid at barna sine er vakre, og Mille er ikke bare vakker på utsiden, hun har et stort hjertet også <3

Vilde

Skrevet: 04.06.2015  •  Kl.20:48
Så fin Mille er! Det oser godhet ut av øynene hennes, virker som ei fantastisk jente☺️💗


Profilbilde
Ja, her er jeg!

Snart voksen jente som plundrer med det meste her i Stavanger. En skulle tro man hadde "landa" med mann, tre barn og huset fullt av gale dyr, men livet er så alt for kort til å bare flyte med. Drømmer skal fortsatt realiseres, og kamper kjempes.

Jeg har en fargerik krets av mennesker rundt meg som inspirerer og tar meg med på sprell titt og ofte. Samtidig har jeg mye på hjertet som jeg så gjerne vil dele med dere, så heng på!

+ Venneforespørsel
+ Kontakt

Siste innlegg

KategorierDesign og koding av Silje Lien
hits