Good morning, friends!

I morges var det ei noe paff frøken som ble sendt til skolen. Min kjære mamma har nemlig sydd om et par gamle Me&i favoritter. Langermede kjoler/tunikaer i størrelse 164, 14 år, har nemlig ikke passet min kjære 9-åring på en stund, men jeg har rett og slett ikke hatt hjertet til å kvitte meg med dem.

I dag var den den gode gamle geisha yndlingen vår som ble tatt frem igjen. Herlig myk i sitt retro frote stoff. Har nok blitt brukt over 100 ganger, og kan nå altså brukes igjen, dog med korte armer. Jeg hadde nok klart å sy om dette selv, men stoler mest på den flinke mammen min.

Til strålende sol, i den gamle sommerfavoritten og min deminjakke, trippen frøkna fornøyd avgårde ♥









Åhhh, blir jo reint oppglødd av slik en strålende start på dagen i deilig morgen sol. Nå skal jeg hive meg i dusjen for denne dagen kommer til å bli travel og veeeeeeldig lang. Vi skal besøke ei dame som har en overraskelse for Mille, det blir besøk hos Manuellterapeuten, og så blir det stallbesøk med fine Vilja i mange herlige timer.

Nyt sommerdagen!

Klem Nina

 

#meandi #hverdag #mammablogg #barneklær

  • Skrevet: 05.06.2015  •  Kl: 08:26  •  Kategori: Me&i  •  Kommentarer: 4

Marianne

Skrevet: 05.06.2015  •  Kl.09:00
Gratulerer te mille me nye/gammal tunika den ble rå flott. Dt e ei fantastisk nydelige frøken du har. Ha ein fantastisk flott solskinns helg i stallen.

Nina Sprell Levende

Skrevet: 05.06.2015  •  Kl.09:05
Marianne: Ja, ble den ikke fin?
Den har ligget en evighet i skapet, uten å bli brukt, men nå er den altså i bruk igjen :-)
Gold helg!

kjerstin

Skrevet: 06.06.2015  •  Kl.00:22
Så fiiiin. Flott jente, ble glad av disse bildene :) Datteren vår er snart 10 og klager sin arme nød over at hun er lavest i klassen ...vi har snakket mye om det men i dagens samfunn skal alt være så perfekt....så blir nok mange slike samtaler fremover... ha en stååålende helg :)

Nina Sprell Levende

Skrevet: 06.06.2015  •  Kl.09:26
kjerstin: Vi får gjøre som vi mamma ofte pleier. Heie de frem og opp :-)


Profilbilde
Ja, her er jeg!

Snart voksen jente som plundrer med det meste her i Stavanger. En skulle tro man hadde "landa" med mann, tre barn og huset fullt av gale dyr, men livet er så alt for kort til å bare flyte med. Drømmer skal fortsatt realiseres, og kamper kjempes.

Jeg har en fargerik krets av mennesker rundt meg som inspirerer og tar meg med på sprell titt og ofte. Samtidig har jeg mye på hjertet som jeg så gjerne vil dele med dere, så heng på!

+ Venneforespørsel
+ Kontakt





Siste innlegg

Kategorier



Design og koding av Silje Lien
hits