God mandag kjære dere.

Da tar både familien Thorsen og hesten Vilja snart sommerferie. Mille tok farvel med Vilja i helgen, for nå skal hun på beite og spise seg god og rund. Den siste rideturen ble litt følelseladet. Det ble en del flere gode lange varme klemmer enn vanlig ♥

Men Mille fortviler ikke, for rett etter sommeren er hun hos oss igjen. Tror faktisk det skal bli litt godt for alle å bryte en del av de dagligdagse rutinene. Jeg gleder meg i alle fall til late morninger og seine sommerkvelder.


Flinke Mille var hos Hege i helgen, og da var hun med på 10-års jubileumet på Leikvoll. Mille stilte i tre enkle klasser, stolt som bare det. Litt trist å selv ikke være til stede å heie henne frem, så det er godt vi har andre i livet vårt som kan være til stor hjelp og støtte ♥Nå prøver vi ut sommertøyet og har startet på pakkingen. Nedtellingen har begynt!

Ønsker dere alle en god start på uken, klem Nina

 

#hesterbest #sotos #mammablogg #hverdag

  • Skrevet: 15.06.2015  •  Kl: 12:39  •  Kategori: Hest er best  •  Kommentarer: 3

Ina M

Skrevet: 15.06.2015  •  Kl.13:00
Ser herlig ut! Håper minien min også får interesse for hest så jeg kan komme meg i stallen igjen :)

God Sommer!

marthe Dybdahl

Skrevet: 15.06.2015  •  Kl.13:06
Kjempe fin blogg. Mye bra som inspirere her på bloggen din. Fine innlegg med fine bilder. Jeg håper du har en fin dag videre. Hvor lenge har du blogget? hvor lang tid bruker du på å blogge ? Hadde veldig koselig om du tok turen innom min blogg :)

Nina Sprell Levende

Skrevet: 15.06.2015  •  Kl.13:17
marthe Dybdahl:
Tusen takk for fine ord. Har blogget i snart 2 år, 1-2 innlegg hver bidige dag. Blogger helt i bidler og ta oppimot 3-5000 bilder hvert kvartal. Bruker ikke særlig lang tid på selve innlegget, men bilderedigering tar tid :-)


Profilbilde
Ja, her er jeg!

Snart voksen jente som plundrer med det meste her i Stavanger. En skulle tro man hadde "landa" med mann, tre barn og huset fullt av gale dyr, men livet er så alt for kort til å bare flyte med. Drømmer skal fortsatt realiseres, og kamper kjempes.

Jeg har en fargerik krets av mennesker rundt meg som inspirerer og tar meg med på sprell titt og ofte. Samtidig har jeg mye på hjertet som jeg så gjerne vil dele med dere, så heng på!

+ Venneforespørsel
+ Kontakt

Siste innlegg

KategorierDesign og koding av Silje Lien
hits