Endelig mandag dere!

I skrivende stund sitter Frøken og Fru Thorsen "high up in the air". Flyet er på vei til Oslo, med sluttdestinasjon Frambu. Frambu er senteret for barn med spesielle funksjonshemninger, og her skal vi altså tilbringe hele uken, jippi!

Mille har hatt nedtelling en evighet nå. For nå skal hun endelig få møte bestevenninnene sine Andra og Inger igjen. Sotosjentene har faktisk ikke møtt hverandre mer enn 2-3 ganger før, men de har allerede knyttet veldig sterke bånd. Tilhørighet og fellesskap er viktig, og nå skal de altså få masse kvalitetstid i sammen.


Er ikke snuppa fin i dag?! En fantastisk gjeng syersker på Mynte har altså tilbudt seg å lage noen plagg som passer en 9-åring med lengdeutfordringer. Jeg har ikke ord over hvor takknemlig jeg er, og jeg gleder meg til å vise dere hva mer de har laget.

Nei, nå lander flyet. Vi får heller snakkes senere.

Ønsker dere alle en god start på uken!

Klem Nina

 

 

#sotos #frambu #mammablogg

  • Skrevet: 08.06.2015  •  Kl: 09:40  •  Kategori: Sotos  •  Kommentarer: 3

Monica GH

Skrevet: 08.06.2015  •  Kl.09:58
Så herlig! Kos dokker masse. Så flott at de syr klær som passer Mille. Hun er jo ei jente på 9 og ikke en tenåring/voksen og da er det jo enda viktigere at klærne passer. Jenta mi på 8 1/2 er også lang, 147 cm, så str 8 passer ikke akkurat ;o) Da er det godt å finne noe som passer. Ha en strålandes dag videre.

Linn

Skrevet: 08.06.2015  •  Kl.10:04
Hei:)

Frambrudd har jeg hørt mye om, jobber ikke såå langt unna..

Hvis det er lærlinger er, er den ene lærlinger helt fantastisk:) henne må dere bli kjent med!

Ha en kjempe fin uke:)

Klem fra Linn

Laila

Skrevet: 08.06.2015  •  Kl.12:57
Nyt turen max og kos dere masse . Og Millie er nydelig:)

Og det er du og Nina:)

Ønsker dere en fin dag og kos dere masse i uken som kommer:)


Profilbilde
Ja, her er jeg!

Snart voksen jente som plundrer med det meste her i Stavanger. En skulle tro man hadde "landa" med mann, tre barn og huset fullt av gale dyr, men livet er så alt for kort til å bare flyte med. Drømmer skal fortsatt realiseres, og kamper kjempes.

Jeg har en fargerik krets av mennesker rundt meg som inspirerer og tar meg med på sprell titt og ofte. Samtidig har jeg mye på hjertet som jeg så gjerne vil dele med dere, så heng på!

+ Venneforespørsel
+ Kontakt

Siste innlegg

KategorierDesign og koding av Silje Lien
hits