Hallueluja for et bryllup!

Da har min kjære bror Magnus fått sin prinsesse Anette ♥ Jeg har aldri opplevd så mange varme kyss i et bryllup før. Paret har allerede rukket å få tre skjønne gutter, samtidig som de lever et hektisk liv i Bergen, men hengivenheten og kjærligheten for hverandre blomstrer visst som aldri før.

Familien Thorsen var godt representert, og vi storkoste oss med resten av den feststemte gjengen. Flott å se hvor fine voksne folk det har blitt av venneflokken til paret. Ikke det at de ikke var greie før også, men det var herlig å se hvor sammensatte og støttende de fortsatt er for hverandre.

Dagen ble minnerik med sine mange flotte taler, morsomme innspill, fantastiske mat, og ikke minst den oppfinsomme "poetiske" toastmasteren. Lommetørkle ble flittig brukt, det var virkelig følelsesladd til tider, akkurat slik et bryllups skal være.

Anette + Magnus = Sant ♥ 


Nå har vi vært og hentet Mille-mor hos Hege og vi har lovet henne å få være oppe litt lengre enn vanlig. Hun har masse å fortelle oss, for hun har deltatt på ridestevne i helgen og haia hjem tre flotte sløyfepremier. Så nå er det tid for kveldsmat og kos ♥

Skrives igjen i morgen, kjære dere!

Klem Nina

  • Skrevet: 14.06.2015  •  Kl: 20:27  •  Kategori: Familien  •  Kommentarer: 1

Iselin Renée

Skrevet: 15.06.2015  •  Kl.18:18
Så mange flotte bilder :)


Profilbilde
Ja, her er jeg!

Snart voksen jente som plundrer med det meste her i Stavanger. En skulle tro man hadde "landa" med mann, tre barn og huset fullt av gale dyr, men livet er så alt for kort til å bare flyte med. Drømmer skal fortsatt realiseres, og kamper kjempes.

Jeg har en fargerik krets av mennesker rundt meg som inspirerer og tar meg med på sprell titt og ofte. Samtidig har jeg mye på hjertet som jeg så gjerne vil dele med dere, så heng på!

+ Venneforespørsel
+ Kontakt

Siste innlegg

KategorierDesign og koding av Silje Lien
hits