Happy morning ♥

Dere kan tro det var ei hinkehoppende glad Mille som ble sendt avgårde på skolen i dag. Nå er det nemlig snart ferie, bare to dager igjen på skolen. 

I dag skulle de på heldagstur, egentlig badetur, men halsen er ikke helt god på snuppa så hun får rett og slett ikke lov å kle av seg. Det er svært sjeldent hun klarer å ri av seg slike plager på egenhånd, hun trenger som regel en dose med Apocillin for å bli bra, så nå går vi rundt og tripper og venter. Blir hun bedre eller dårligere...

Humøret er det i alle fall ikke noe i veien med. Hun stråler, for hun er så flink til å glede seg over ting. Hun gledet seg til skoleturen i dag, gleder seg til å pakke, gleder seg til å kjøre til mommo, gleder seg til One Direction konserten, gleder seg til å overnatte hos Kristin og Dennis, gleder seg til å fly på søndag, osv., osv. Hun har med andre ord mye på hjertet for tiden...

Sola skinner og jeg burde vel egentlig kommet meg ut dørene her, men det er mye som må ordnes før avreise til Oslo på torsdag. 

Dere får nyte dagen!

Klem Nina

 

 

  • Skrevet: 16.06.2015  •  Kl: 08:51  •  Kategori: Småplukk  •  Kommentarer: 0


Profilbilde
Ja, her er jeg!

Snart voksen jente som plundrer med det meste her i Stavanger. En skulle tro man hadde "landa" med mann, tre barn og huset fullt av gale dyr, men livet er så alt for kort til å bare flyte med. Drømmer skal fortsatt realiseres, og kamper kjempes.

Jeg har en fargerik krets av mennesker rundt meg som inspirerer og tar meg med på sprell titt og ofte. Samtidig har jeg mye på hjertet som jeg så gjerne vil dele med dere, så heng på!

+ Venneforespørsel
+ Kontakt

Siste innlegg

KategorierDesign og koding av Silje Lien
hits