Ohhhh happy day! For en dag!

Tusen takk til alle dere som trodde på meg, i dag høster jeg frukter av 3 års målrettet arbeid! Jeg skal begynne å jobbe igjen, jeg har klart å karre meg tilbake til topps!

Planen er spikra. Torsdag 13 august, er jeg atter på plass blant kollegaene mine gjennom 17 år, hvem hadde trodd det?! Jeg har hele tiden hatt et håp, men til tider har motbakkene vært bratte. Det har vært tunge stunder, særlig rett etter operasjonene hvor ting i tillegg til å være vanskelig har vært sabla smertefullt. Nå er det et tilbakelagt kapittel. I´m back!

Takket være gode støttespillere rundt meg, "believers", har motet aldri helt forlatt meg. Min fantasttiske lege, min flinke NAV kontakt, fagforeninga, gode venner og familie og ikke minst min kjære Bjørn Erik har alltid trodd på meg, og det med rette.

Samtidig må jeg få rette en stor takk til dere trofaste lesere. Uten dere hadde dagene vært fattige. Dere har vært gullgode som har fulgt meg i snart to år. Tusen takk ♥


Nå kan jeg endelig senke skuldrene og la ferien begynne. Sitter i skrivende stund i bilen som skal ta oss til Oslo. Vi har masse på agendaen i morgen og på lørdag, før turen til Bali starter på søndag. Jeg kjenner jeg er letta og utrolig glad for at dette noe triste kapittelet i livet mitt faktisk går mot slutten.

Happy Nina ønsker dere en fortsatt finfin dag, smask 

  • Skrevet: 18.06.2015  •  Kl: 13:23  •  Kategori: Helse  •  Kommentarer: 5

Jorun Rødland

Skrevet: 18.06.2015  •  Kl.13:47
Grattis, Nina! For en herlig beskjed å få, nå rett før late dager på Bali! Kos dere på ferie og nyt dagene før striskjorta skal på igjen! <3

Britti

Skrevet: 18.06.2015  •  Kl.13:54
Veldig gode nyheter Nina :) Gratulerer og gooooo ferie :)

Nina Sprell Levende

Skrevet: 18.06.2015  •  Kl.17:01
Britti: Tuuuusen takk, Britti! Det tok myyyyye lenger tid enn jeg hadde håpt på, men nå tenker jeg positivt på fremtiden :-)
Smask

Nina Sprell Levende

Skrevet: 18.06.2015  •  Kl.17:02
Jorun Rødland: Takk, takk Jorun! Kunne startet opp igjen noen uker før, men viktig at de folka som skal lære meg opp i ny stilling er tilbake fra ferie. Derfor får jeg et par uker til på meg til å trene og ruste meg opp for fight :-)

Annika

Skrevet: 18.06.2015  •  Kl.19:36
Så bra! Og veldig bra at du skal fortsette med bloggingen! Gratulerer og kos deg masse på ferie :)


Profilbilde
Ja, her er jeg!

Snart voksen jente som plundrer med det meste her i Stavanger. En skulle tro man hadde "landa" med mann, tre barn og huset fullt av gale dyr, men livet er så alt for kort til å bare flyte med. Drømmer skal fortsatt realiseres, og kamper kjempes.

Jeg har en fargerik krets av mennesker rundt meg som inspirerer og tar meg med på sprell titt og ofte. Samtidig har jeg mye på hjertet som jeg så gjerne vil dele med dere, så heng på!

+ Venneforespørsel
+ Kontakt

Siste innlegg

KategorierDesign og koding av Silje Lien
hits