God morgen kjære dere, og god morgen Oslo!

Nå sitter Bjørn Erik og jeg og venter på at Mille-mor skal våkne. Det ble litt seint i går, og siden vi vet hun må holde ut på Ullevål stadion til kl. 23 i kveld, er det bare å ta det med ro. For i dag skal hun endelig få innkassere julepresangen sin, One Direction konsert.

I går var vi som sagt hos mamma på hytta i Fredrikstad. Der fikk vi trygt plassert Pippi og Snow. Har allerede fått sms av mamma i morges om at Snow har begynt å synge igjen og at Pippi-luska har funnet seg en plass i sofaen hvor hun har utsikt gjennom vinduet. Alt er i skjønneste orden for hjerteknuserne våre ♥

Det var godt å se mamma igjen ♥ 

Ønsker dere alle en superduper helg!

Klem Nina

  • Skrevet: 19.06.2015  •  Kl: 10:10  •  Kategori: Dyra våre  •  Kommentarer: 0


Profilbilde
Ja, her er jeg!

Snart voksen jente som plundrer med det meste her i Stavanger. En skulle tro man hadde "landa" med mann, tre barn og huset fullt av gale dyr, men livet er så alt for kort til å bare flyte med. Drømmer skal fortsatt realiseres, og kamper kjempes.

Jeg har en fargerik krets av mennesker rundt meg som inspirerer og tar meg med på sprell titt og ofte. Samtidig har jeg mye på hjertet som jeg så gjerne vil dele med dere, så heng på!

+ Venneforespørsel
+ Kontakt

Siste innlegg

KategorierDesign og koding av Silje Lien
hits