Wow, endelig er dagen her, vi reiser til Bali!

Ferieplanen har vært spikra en evighet, men jeg har på en måte ikke helt klart å kjenne etter hvor deilig det egentlig skal bli. Det har vært så mye annet å glede seg til i det siste, så vi har på en måte måttet ta en ting av gangen. Samtidig har det vært mye annet som har skjedd, mange viktige avgjørelser er tatt, men nå dere, nå kan ferien endelig begynne.

Har egentlig ikke helt landa etter gårsdagens "Over Oslo" opplevelse. For et arrangement! Utsikten tok nesten pusten fra meg, for en perle! Jeg har vært her mange ganger før, for mamma bor bare et steinkast unna, men dette tok kaka.

Bjørn Erik forsvant en god stund der når Oslo Ess inntok scenen, og jeg var ganske fraværende og klarte å karre meg fram til første rad når Gabrielle tok over rett etterpå. Fyfader så kul den dama der er! Elsker musikken hennes, sang for full hals!

De koselige Oslo-vennene mine tok vel i mot oss når vi kom. Som alltid får de meg til å føle meg velkommen og "hjemme". I love them a lot!

Nå skal vi pakke oss ut av huset til mamma, og dra ned på "løkka" og hente Mille-mor hos Kristin og Dennis. Så går turen til Jessheim før vi drar til Gardemoen. 

Ønsker dere en fab søndag!

Smask Nina#overoslo2015 #konserter #gabrielle #osloess

  • Skrevet: 21.06.2015  •  Kl: 10:07  •  Kategori: Konserter  •  Kommentarer: 0


Profilbilde
Ja, her er jeg!

Snart voksen jente som plundrer med det meste her i Stavanger. En skulle tro man hadde "landa" med mann, tre barn og huset fullt av gale dyr, men livet er så alt for kort til å bare flyte med. Drømmer skal fortsatt realiseres, og kamper kjempes.

Jeg har en fargerik krets av mennesker rundt meg som inspirerer og tar meg med på sprell titt og ofte. Samtidig har jeg mye på hjertet som jeg så gjerne vil dele med dere, så heng på!

+ Venneforespørsel
+ Kontakt

Siste innlegg

KategorierDesign og koding av Silje Lien
hits