Hallaisen kjære venner!

Nå kan dere tro vi er varme i trøya her! Som dere sikkert har fått med dere er eneste fremkomstmiddel her på øya enten sykkel eller hestedrosje. De stakkars små ponnyene skal få slippe å drasse rundt oss, så da blir det sykkel.

Det er flatere her enn i Danmark, så det er en drøm å tråkke her. Far og Mille-mor har tandemsykkel mens jeg har en med kurv foran så klart, for kameraet må være lett tilgjengelig, thihiiii.

Vi var egentlig på utkikk etter en bra plass å snorkle i dag, men etterhvert gikk det sport i hvor langt vi klarte å sykle i stedet. Det endte med at vi liksågodt tok hele runden rundt øya Trawangan. Guriland så moro! Må innrømme at det ble litt skummelt på slutten der, for alt av turisme opphørte, men flinke Bjørn Erik holdt motet vårt oppe. Han har jo lest om alt her også, og kjente igjen de få hotellene vi etterhvert møtte på og skjønte derfor at vi snart hadde rundet øya og var på vei "hjem".

På veien hadde vi et par stopp. Måtte selvfølgelig bade og etterhvert også kjøpe is av sykkelmannen vi møtte midt ute i "huttiheita". Vi syklet nok sammenhengende i en time, men hele oppdagelsesturen tok nok hele tre timer. Sabla kjekt!
Nå er klokka litt halv syv på kvelden og jeg skal vekke snuppeline som har tatt seg en liten strekk. Det er snart middagstid før vi igjen skal på utekino klokken 21. I kveld er det visst planlagt en Will Smith film, "Focus", så det blir kjekt. Mille snur vi motsatt vei i forhold til lerrettet og så ser hun egen film på iPadén sin. For det er jo nesten ikke unger her nede og derfor ikke så veldig barnevennelige filmer heller, men hun koser seg med oss uansett!

Ønsker dere alle en fortsatt finfin dag! 

Klem Nina

#bali #gili #trawangan #reiselyst #ferie

  • Skrevet: 27.06.2015  •  Kl: 12:28  •  Kategori: Bali  •  Kommentarer: 0


Profilbilde
Ja, her er jeg!

Snart voksen jente som plundrer med det meste her i Stavanger. En skulle tro man hadde "landa" med mann, tre barn og huset fullt av gale dyr, men livet er så alt for kort til å bare flyte med. Drømmer skal fortsatt realiseres, og kamper kjempes.

Jeg har en fargerik krets av mennesker rundt meg som inspirerer og tar meg med på sprell titt og ofte. Samtidig har jeg mye på hjertet som jeg så gjerne vil dele med dere, så heng på!

+ Venneforespørsel
+ Kontakt

Siste innlegg

KategorierDesign og koding av Silje Lien
hits