Prinsen vår er 24 år i dag!

Gledessprederen, vår alles moromann skal feires! Dessverre så er vi på denne dagen så alt for langt borte, men jeg er ganske sikker på at Kristin og Fokus kommer til å gjøre stas på han.

Det er mye fint som kan sies om vår flotte eldstemann. Han har alltid tatt livet med knusende ro og liker å ta en dag av gangen. Til nå har det faktisk fungert bra! Jeg har for lengst sluttet å bekymre meg for fremtiden hans, for han har vist gang på gang at han mestrer det meste. Han er blitt en selvstendig ung mann, som innimellom alle eventyrene tar oppgavene han får tildelt svært alvorlig.

Vinden blåser ofte hans vei, og det er nok fordi de fleste har skjønt at det er kjekt å være rundt han, han er lett å like. Han har en finurlig måte å få alle til å føle seg bra på. Han er inkluderende, omtenksom og har en fantastisk smittende latter.

Han er familiær, elsker tradisjoner og er en god venn som alltid stiller opp. Mange tror kanskje han elsker å stikke seg ut og liker mye oppmerksomhet, men det er nok ikke alltid et "must". Dennis er nok mer glad i å være i små forsamliger, i trygge omgivelser med de han er glad i.


Vi fikk gitt Dennis en klem for ikke så lenge siden, rett for ferien. Det gleder oss at Kristin og han nå har blitt huseiere og begynner et nytt kapittel om ikke så alt for lenge. Det skal bli spennede å følge duoen videre, de er litt av et par!

Gratulerer så mye med dagen, gutten vår! Utrolig glad og stolt av deg! Pakker er på vei og pappa har akkurat fylt på noen grunker på kontoen din som sikkert kommer godt med. Du får feire med brask og bram! Husk: Me kan ikkje bare ha det kjekt, me må ha det litt SHOW og!

Glad i deg! Klemmer fra mamma og pappa sendes i fleng ♥

  • Skrevet: 10.07.2015  •  Kl: 08:30  •  Kategori: Familien  •  Kommentarer: 0


Profilbilde
Ja, her er jeg!

Snart voksen jente som plundrer med det meste her i Stavanger. En skulle tro man hadde "landa" med mann, tre barn og huset fullt av gale dyr, men livet er så alt for kort til å bare flyte med. Drømmer skal fortsatt realiseres, og kamper kjempes.

Jeg har en fargerik krets av mennesker rundt meg som inspirerer og tar meg med på sprell titt og ofte. Samtidig har jeg mye på hjertet som jeg så gjerne vil dele med dere, så heng på!

+ Venneforespørsel
+ Kontakt

Siste innlegg

KategorierDesign og koding av Silje Lien
hits